0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάω για τον ΑΣΕΠ του 2008 που μπήκαν σοβαρά θέματα https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://edu.klimaka.gr/edufiles/ASEP/2009/ASEP_2009_THEMATA_PLHROFORIKHS_GNOSTIKO_KLIMAKA.pdf&ved=0ahUKEwjMiruH-PnVAhVHL8AKHbbiC3UQFggpMAI&usg=AFQjCNGq-BFAyfEh0SdsKbRClcVwuO3uWw Όχι για τους προηγούμενους που με τα γελοία θέματα έγραφαν όλοι. Εσύ αναφέρεσαι στο 2005.Όσον αφορά τα ποσοστά οι Πε19 ήταν κάπου 3500 και οι πε20 κάπου 3000 αν θυμάμαι καλά. Do the math όσοι μάθατε ποσοστά στο ΤΕΙ.Όπως όμως είπα και προηγουμένως αυτά τα ξεχνάμε γιατί δεν μας συμφέρει.
Όχι για τους προηγούμενους που με τα γελοία θέματα έγραφαν όλοι. Εσύ αναφέρεσαι στο 2005.
Αν και είμαι ΠΕ19 και είμαι υπέρ της κατάργησης της ποσόστωσης 60-40 (γιατί ισχύει αυτό αφου όλοι μπαίνουμε στα ίδια τμήματα και διδάσκουμε τα ίδια μαθήματα;), θεωρώ ότι το να κρίνει κάποιος τους ΠΕ20 με βάση τον ΑΣΕΠ του 2008 είναι άδικο. τα θέματα του 2008 τα θυμάμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ήταν κομμένα και ραμμένα μια μιά συγκεκριμένη σχολή του κλάδου ΠΕ19. Μπαίνω χρόνια σε τάξεις όλων των βαθμίδων (επάλ-γενικο-γυμνάσιο). Τα θέματα ήταν 80% θεωρία εξεζητημένων αλγορίθμών (και μαθηματικά τους), σχεδόν καθόλου θεωρία δίκτυων, αρχιτεκτονική υπολογιστών, λειτουργικά συστήματα, hardware, γλώσσες προγραμματισμού (πρακτική εφαρμογή προγραμματιμού). Να μην αρχίσω να απαριθμώ ερωτήματα, αλλά καμιά σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες διδασκαλίας στην β/θμια εκπαίδευση. Οκ δεν λέω, παρα πολύ καλός αυτός που γνώριζε τις απαντήσεις, αλλά με τα θέματα όπως δόθηκαν ήταν πολύ πιθανό να μην μπορούσε να στήσει εργαστήριο. και κυρίως άδικο για τους ΠΕ20 που αλλιώς ήταν προσανατολισμένο το πρόγραμμα σπουδών τους.
Τα γελοία θέματα ποιά ήταν;
Σταμάτα με τα "ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ" Μπες στα link και δες. 1209 ήταν από το ΤΕΙ και 2550 από ΑΕΙ. Μετά από αυτά τα νούμερα που αναφέρεις τα αναφέρεις για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Το 2008 δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί η αναλογία διορισμού ήταν 60-40. Όσοι και να έδιναν 45 θα διορίζονταν από ΠΕ20 και 67 από ΠΕ19.
Ξεκόλα κι όλας με την άλλη βλακεία περί ποσοστού γιατί ήταν από την αρχή άστοχη.
Διαγωνισμός 2003
Αν διάβαζες πρώτα τι γράφει ο άλλος θα έβλεπες ότι σε προηγούμενό μήνυμά μου έδωσα το παρακάτω λινκhttps://edu.klimaka.gr/diagonismos-asep/asep-genika/147-asep-statistika-3p-2008-2009.htmlόπου οι ΠΕ20 είναι 2.183 και όχι 1209 όπως λανθασμένα (επίτηδες ?) θες να πιστεύουμε. Οι 45 θέσεις των ΠΕ20 δεν καλύφθηκαν. Θυμάμαι πολύ καλά ότι οι επιτυχόντες ήταν 35-37. Δεν μπορώ όμως να βρω το αρχείο από τον ΑΣΕΠ γιατί τα έχουν κατεβάσει. Όσοι έδιναν τότε ας το επιβεβαιώσουν ή βρείτε εσείς να με διαψεύσετε, αλλά ..... ξέχασα, αυτό το αρχείο δεν σας συμφέρει να το ανεβάσετε έτσι?
Δεν υπάρχει διαγωνισμός το 2003, αλλά το 2002.
Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω. Τότε η σχολή μου δεν ήταν καν στη κατηγορία ΠΕ20 ή ΠΕ19. Δεν είχα καν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτούς τους ΑΣΕΠΜόνο τα θέματα είχα δει όταν προετοιμαζόμουν για το 2005. Και έχει περάσει και μια 12ετία από τότε.
Το ξέρω, γιατί έδωσα σε εκείνο το διαγωνισμό.
OK αλλά τα θέματα όταν είναι πολύ εύκολα ή πολύ δύσκολα πάντα είναι άδικο. Πάντα υπάρχει αδικία σε αυτές τις περιπτώσεις γι' αυτό πρέπει να έχεις μέσης δυσκολίες θέματα. Αυτό ισχύει σε όλους τους διαγωνισμούς. ΑΣΕΠ, Πανελλήνιες κλπ κλπ κλπ