*

Αποστολέας Θέμα: Ευπρεπής εμφάνιση εκπαιδευτικού  (Αναγνώστηκε 29467 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ευπρεπής εμφάνιση εκπαιδευτικού
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 03:20:14 pm »
Σιγά... ένα σκουλαρικάκι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν δει τα μάτια μου στην Πρωτοβάθμια όπου κυκλοφορούν συνάδελφοι ντυμένες σαν πρωταγωνίστριες της Σειρήνα productions ή στη δευτεροβάθμια που το ίδιο συμβαίνει με τις μαθήτριες σε κάποια σχολεία.
Ωστόσο, η εκκεντρικότητα λειτουργεί θετικά στα μάτια των μαθητών διότι τους δίνει το μήνυμα ότι είσαι κι εσύ "δικός τους", αμφισβητίας της συντηριτικής γονεϊκής εξουσίας. Σύντομα ο εκκεντρικός καθηγητής καθίσταται super idol του σχολείου.
Εξάλλου το σκουλαρίκι ήταν το ultimate αντρικό αξεσσουάρ σε κάποιες αρχαίες κουλτούρες γιατί θα πρέπει να θεωρηθεί απρεπές τη στιγμή που δε δίνεις δικαιώματα με τη συμπεριφορά σου;
Στην αρχαίες κουλτούρες δεν φόραγαν ακριβώς τα σημερινά μικρά σκουλαρίκια με το διαμαντάκι (δεν μου αρέσουν, πολύ φανταχτερα για άντρα)... Επίσης ο εκκεντρικός καθηγητής πολύ εύκολα γίνεται και ο περίγελος των ίδιων των μαθητών και δεν πρόκειται να τον χαμπαριάσουν ποτέ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:44 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:18:16 pm »
ti εννοεις ξενερωτος;; μαθημα παμε να κανουμε οχι να πιουμε καφε με τους μαθητες μας..
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:23:16 pm »
ti εννοεις ξενερωτος;; μαθημα παμε να κανουμε οχι να πιουμε καφε με τους μαθητες μας..
κοίτα οι μαθητές μας σχολιάζουν όχι μόνο το μάθημα που κάνουμε αλλά και την εμφάνιση. Αυτό δεν το αποφεύγεις. Πίσω από την πλάτη μας δεν συζητάνε μόνο για τις γνώσεις που έχουμε και αν κάνουμε καλό μαθημα...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:29:14 pm »
εχουμε τοσα να σκεφτουμε βρε συναδελφε...δεν θα βαλω αγχος τωρα και για το αν αρεσει το στυλακι μου στα παιδια ή οχι...δεν σου ειπα να πηγαινεις και με κοστουμι ,γραβατα κλπ ..ουτε εμεις με 12ποντο...και στο τελος τελος υπαρχουν και καποια χρονια που μας χωρίζουν με τα παιδια...δεν θα φορεσω μπλουζακι με την Παττυ...για να τους γινω αρεστη...
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:44 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:37:41 pm »
Φυσικά και δε θα το χεις άγχος αλλά το να πας προσεγμένη στο σχολείο θα σου δώσει έξτρα πόντους και ίσως ως ένα βαθμό σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερα και το μάθημά σου. Ας πούμε τα παιδιά σχολίαζαν - και φυσικά δεν πρόσεχαν το μάθημα - μια συνάδελφο που φορούσε ένα ζευγάρι πολύ παλιά και φθαρμένα παπούτσια - σε σημείο που όταν περπατούσε σχεδόν της έφευγαν απ΄τα πόδια... ε όσο να ναι, τέτοια εμφάνιση δε βοηθάει και πολύ ε;

ούτε βέβαια αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις την άρτα και τα γιάννενα. Ας πούμε είχα συνάδελφο που κάθε μέρα - αλλά, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ- φορούσε κι άλλα ρούχα και μάλιστα κάτι φανταχτερά ( φαντάσου γούνα σε χρώμα λαχανί ή φούξια!!!) ή μπεζ κολάν ( το οποίο διέγραφε φυσικά τα υπερμεγέθη κάλλη της!!!). Πέραν του ότι είναι αστείο όλο αυτό, άντε να επιβληθείς εντός τάξης όταν σε βλέπει ο μαθητής να ρχεσαι και αναφωνεί " καλέ, κινούμενος λαχανόκηπος!!"

Εμένα προσωπικά ας πούμε μου σχολίασαν όταν ήμουν ακόμα αναπληρώτρια το γεγονός ότι φορούσα συνέχεια μαύρα -τους εξήγησα ότι ήταν λόγω πένθους του πατέρα μου ( κάτι που δεν το ήξεραν φυσικά) και μου είπαν " ααααααααα είπαμε κι εμείς....σατανίστρια είστε; ' ( :o :o :o :o :o )...αλλά κι εγώ έκτοτε το "έσπασα" λιγάκι με ασημί αξεσουάρ. Δε χρωστάνε τίποτα τα μαυρόπαιδα να ψυχοπλακώνονται.... Η εμφάνισή μας τελικά, τα επηρεάζει περισσότερο απ΄οσο νομίζουμε. Και προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια - δεν σας έχει τύχει να σας πουν " κυρία, με γειά το δαχτυλίδι, ή ωραίο παλτό, καινούριο είναι;"....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:43:15 pm »
μιλας για τραβηγμενα πραγματα τωρα...οταν λεω οτι δεν θα αγχωθω για το ντυσιμο μου εννοω οτι θα ντυθω οπως ντυνομαι στην καθημερινοτητα μου...οπως οταν παω για ψωνια ή σε μια υπηρεσια...οχι οπως παω για διασκεδαση το βραδυ.
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:45:12 pm »
εχουμε τοσα να σκεφτουμε βρε συναδελφε...δεν θα βαλω αγχος τωρα και για το αν αρεσει το στυλακι μου στα παιδια ή οχι...δεν σου ειπα να πηγαινεις και με κοστουμι ,γραβατα κλπ ..ουτε εμεις με 12ποντο...και στο τελος τελος υπαρχουν και καποια χρονια που μας χωρίζουν με τα παιδια...δεν θα φορεσω μπλουζακι με την Παττυ...για να τους γινω αρεστη...
Με την Πάττυ όχι, θα ήταν υπερβολικό, αλλά ένα με το Σνούφελ φτιαγμένο με στρασάκια να το βάλεις...
http://www.youtube.com/watch?v=prNRbpKR4KY&feature=related

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:49:20 pm »
Με την Πάττυ όχι, θα ήταν υπερβολικό, αλλά ένα με το Σνούφελ φτιαγμένο με στρασάκια να το βάλεις...
http://www.youtube.com/watch?v=prNRbpKR4KY&feature=related
αν το φοραω και υπαρχει στη ντουλαπα μου ...οκ φιλτατε... ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:53:31 pm »
μιλας για τραβηγμενα πραγματα τωρα...οταν λεω οτι δεν θα αγχωθω για το ντυσιμο μου εννοω οτι θα ντυθω οπως ντυνομαι στην καθημερινοτητα μου...οπως οταν παω για ψωνια ή σε μια υπηρεσια...οχι οπως παω για διασκεδαση το βραδυ.

το πρόβλημα είναι όταν το "καθημερινό" σου ντύσιμο είναι εντελώς για τα Μπουζούκια όμως!!! (γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν και τέτοιοι εκπ/κοί!!! ) Φυσικά και όταν φοράς νορμάλ ρούχα δε θα κάτσεις να αγχωθείς ιδιαίτερα - αλλά και πάλι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κτ. Παράδειγμα αν φορέσεις μαύρο κολάν χωρίς καλσόν από μέσα μπορεί το πρωϊ που φεύγεις απ΄το σπίτι να είναι όλα οκ αλλά αν βγει ο ήλιος αρχίζει να "φεγγίζει" και εκεί γίνεσαι αποκαλυπτική χωρίς να το θες. Ή ας πούμε όπως έτυχε σε άλλο συνάδελφο, έβαλε τη μπλούζα το πρωί που έφυγε απ΄το σπίτι για να έρθει σχολειο και εκεί να ανακαλύψει μια τρυπάρα ΝΑ στη μασχάλη!!!

Πάντως, ευτυχώς, η πλειοψηφία των εκπ/κών ως προς αυτό τουλάχιστον δεν παρεκλίνει του "κανονικού" και ευπρεπούς. Πάλι καλά!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:56:45 pm »

Πάντως, ευτυχώς, η πλειοψηφία των εκπ/κών ως προς αυτό τουλάχιστον δεν παρεκλίνει του "κανονικού" και ευπρεπούς. Πάλι καλά!!!

ακριβως αυτο... ;) οσο για τους αλλους ισως τους αρεσει να προκαλουν...ειχε ξαναγινει συζητηση για το ντυσιμο και τα τατοο που εχουμε καποιοι...ειπαμε ομως....μετρον αριστον ;)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος NAS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 02, 2011, 02:16:48 pm »
ευπρεπής εμφάνιση τι σημαίνει δηλαδή μόνο στο ντύσιμο θα το περιορίσουμε?? γιατί ??? αν είναι να αρχίζουμε να κράζουμε τον άλλο επειδή είναι υπέρβαρος και δεν μου κάθεται καλά στο μάτι η επειδή η άλλη είναι άσχημη και  με κακό κομμωτή   ... Επίσης να κάνουν μάθημα  μόνο όσοι περνάνε απο στιλιστική επιτροπή ... άντε μωρέ με τους καραγκιόζηδες
o...ΑΜΩ της γειτονιάς σου

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 02, 2011, 03:53:01 pm »

το πρόβλημα είναι όταν το "καθημερινό" σου ντύσιμο είναι εντελώς για τα Μπουζούκια όμως!!! (γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν και τέτοιοι εκπ/κοί!!! ) Φυσικά και όταν φοράς νορμάλ ρούχα δε θα κάτσεις να αγχωθείς ιδιαίτερα - αλλά και πάλι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κτ. Παράδειγμα αν φορέσεις μαύρο κολάν χωρίς καλσόν από μέσα μπορεί το πρωϊ που φεύγεις απ΄το σπίτι να είναι όλα οκ αλλά αν βγει ο ήλιος αρχίζει να "φεγγίζει" και εκεί γίνεσαι αποκαλυπτική χωρίς να το θες. Ή ας πούμε όπως έτυχε σε άλλο συνάδελφο, έβαλε τη μπλούζα το πρωί που έφυγε απ΄το σπίτι για να έρθει σχολειο και εκεί να ανακαλύψει μια τρυπάρα ΝΑ στη μασχάλη!!!

εγώ πάντως πέρυσι είχα μια συνάδελφο που ντυνόταν σαν να ερχόταν από τα μπουζούκια κατευθείαν... (βάψιμο, μαλλί, φόρεμα στάπλες-κοντό, κρέμα σώματος με γκλίτερ για να λαμπιρίζει... & 12ποντες γόβες...) Ήταν όμως χάρμα οφθαλμών... 8) Στην τάξη θεά, όλοι σούζα και ευχαριστημένοι... στο διάλειμμα άνετη και γελαστή, άμεση και συνεργάσιμη με όλους...
Ο διευθυντής μάλιστα μια μέρα (μεταξύ σοβαρού και αστείου) μου είπε: θεολόγε... δεν λες τίποτα για το ντύσιμο? κι εγώ του είπα πάλι μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι πέρα από το ότι δεν ήταν δική μου δουλειά και αφού δεν υπάρχουν παράπονα από παιδιά και γονείς ότι δεν με απασχολεί η εμφάνιση της διότι, πέρα από το ότι είναι μια κούκλα, σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετική και καλύτερη απο πολλούς "δήθεν" του σχολείου μας... Το μόνο που μου είπε είναι ότι όντως είναι χάρμα οφθαλμών και ότι και αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα ... το θέμα έληξε εκεί...
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 03, 2011, 12:46:25 am »
Ειναι ενα γεγονος παντως οτι τα παιδια παρατηρουν τα παντα...Δεν εχει περασει μερα που να εχω κανει κατι καινουριο- να βαλω ενα κοσμημα που να μην το εχουν ξαναδει, πχ- που να μην το παρατηρησουν και να το σχολιασουν τα παιδακια στο δημοτικο μου! :)

Πιστευω οτι ναι, παρατηρουν τα παντα τα παιδια, και ειναι σημαντικο το προσεγμενο, παντα και παντου, αλλα για μενα υπαρχουν ορια. Ντυνομαι οπως βολευει εμενα στην τελικη, οπως λεει κι η Αναστασια παραπανω και πιστευω οτι πρεπει να εχουμε την κριση να ελεγχουμε τι θα φορεσουμε και πως θα εμφανιστουμε! :) Ο καθενας αλλωστε εχει το προσωπικο του στυλ, απο εκει και περα, εφ' οσον του παει και τον εκφραζει, γιατι να μην ειναι αυθεντικος; :)

ΥΓ: Αυτα τα μπλουζακια με την Παττυ...παντου μα παντου τα βλεπω!!! :P
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2011, 12:49:21 am από SilverPhoenix »
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 03, 2011, 11:02:57 am »
εγώ πάντως πέρυσι είχα μια συνάδελφο που ντυνόταν σαν να ερχόταν από τα μπουζούκια κατευθείαν... (βάψιμο, μαλλί, φόρεμα στάπλες-κοντό, κρέμα σώματος με γκλίτερ για να λαμπιρίζει... & 12ποντες γόβες...) Ήταν όμως χάρμα οφθαλμών... 8) Στην τάξη θεά, όλοι σούζα και ευχαριστημένοι... στο διάλειμμα άνετη και γελαστή, άμεση και συνεργάσιμη με όλους...
Ο διευθυντής μάλιστα μια μέρα (μεταξύ σοβαρού και αστείου) μου είπε: θεολόγε... δεν λες τίποτα για το ντύσιμο? κι εγώ του είπα πάλι μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι πέρα από το ότι δεν ήταν δική μου δουλειά και αφού δεν υπάρχουν παράπονα από παιδιά και γονείς ότι δεν με απασχολεί η εμφάνιση της διότι, πέρα από το ότι είναι μια κούκλα, σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετική και καλύτερη απο πολλούς "δήθεν" του σχολείου μας... Το μόνο που μου είπε είναι ότι όντως είναι χάρμα οφθαλμών και ότι και αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα ... το θέμα έληξε εκεί...

αυτο που μας περιγραφεις (και συμφωνω απολυτα) ειναι συζητηση μεταξυ αντρων. Το τι ειπαν οι γυναικες θα ηθελα να ακουσω.... :P ;)

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144