0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εντάξει πλάκα κάνω!Η κουβέντα μέχρι τώρα έχει περιοριστεί μέσα στον χώρο του σχολείου. Έξω τι γίνεται; Πρέπει να είναι ευπρεπης μιας και τώρα είμαστε... "καθηγητές"? ή εκφράζεστε ελεύθερα; ή μήπως λέτε α δεν το φοράω αυτό κάτσε μην πετύχω και κανέναν μαθητή μου!! πόσο σας επηρεάζει το ότι είστε εκπαιδευτικοί;Αν και αυτό απασχολεί κυρίως όσους είναι στην επαρχία. Αν και ο κόσμος είναι μικρός!!
Παράθεση από: erietta στις Μαρτίου 10, 2011, 02:55:27 pmΜπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς να φορέσω την μαύρη μου καμπαρντίνα στο σχολείο όταν θα καταστραφεί σε μια μέρα από τις κιμωλίες ή πώς θα βάλω τακουνάκι όταν θα πρέπει να προσέχω τα μικρά στην εφημερία μου; Οι συνθήκες της δουλειάς με αναγκάζουν να μην φοράω "καλά" ρούχα. Ας ήμουν σε καμιά τράπεζα....να τι έχω να προτείνω εγώ:όταν γράφεις στον πίνακα θα βγάζεις την καπαρντίνα και θα μένεις με το πουλοβεράκι/πουκάμισο κτλ (δεδομένου ότι η καπαρντίνα ειναι ρούχο που το φοράς όταν δεν έχει πολύ κρύο επομένως, δε θα ξεπαγιάζεις αν το βγάλεις) το δε τακουνάκι θα το φοράς τις μέρες που δε θα έχεις εφημερία. πέραν της πλάκας τώρα, το ντύσιμο είναι προσωπική μεν υπόθεση αλλά αυτό δε σημαίνει πως αν εγώ θέλω να φοράω τη ζώνη για φούστα θα πρέπει έτσι να πηγαίνω στο σχολείο. Υπάρχει (άτυπο) dress code είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν ας πούμε θες να βάλεις τζηνάκι, πουκάμισο και μια ugg από κάτω δε θα σου πει κανένας τίποτα. Μοντέρνο, άνετο και όπως πρέπει. Αν τώρα το ίδιο είναι εξαιρετικά χαμηλοκάβαλο με κοντό πουκάμισο που αφήνει να φαίνεται το στριγκάκι από μέσα, το μόνο κουμπί που είναι κουμπωμένο είναι αυτό του αφαλού και το παπούτσι είναι ένα άθλιο βρώμικο μποτάκι ε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την εμφάνιση ενός εκπ/κού.(άσχετο αν τα μάτια εκπ/κών και μαθητών πεταχτούν έξω )
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς να φορέσω την μαύρη μου καμπαρντίνα στο σχολείο όταν θα καταστραφεί σε μια μέρα από τις κιμωλίες ή πώς θα βάλω τακουνάκι όταν θα πρέπει να προσέχω τα μικρά στην εφημερία μου; Οι συνθήκες της δουλειάς με αναγκάζουν να μην φοράω "καλά" ρούχα. Ας ήμουν σε καμιά τράπεζα....
Υπάρχει (άτυπο) dress code είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν ας πούμε θες να βάλεις τζηνάκι, πουκάμισο και μια ugg από κάτω δε θα σου πει κανένας τίποτα. .... Αν τώρα το ίδιο είναι εξαιρετικά χαμηλοκάβαλο με κοντό πουκάμισο που αφήνει να φαίνεται το στριγκάκι από μέσα, το μόνο κουμπί που είναι κουμπωμένο είναι αυτό του αφαλού (άσχετο αν τα μάτια εκπ/κών και μαθητών πεταχτούν έξω ) Και βέβαια, δε σημαινει σε καμία περίπτωση ότι όμορφα πρέπει να ντυνονται μόνο οι κάτω των 50 κιλών και άνω του 1.70 ύψους.
y.g. τι ειναι το ugg ?
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 10, 2011, 04:11:06 pmy.g. τι ειναι το ugg ?φίλε MARKOS , ούτε εγώ το ήξερα, αλλά google is you friend.
αν πας στις εικόνες του google και πατήσεις women wearing uggs δε νομίζω να σε ξενέρωνε καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ το θέαμα πάντως!! χαχαχαχα
μια ερώτηση έκανα ρε παιδιά! Τι ειναι τα ugg ? Παντως εμενα δεν μου αρεσουν στη γυναικα. προτιμω να φορα γοβες!! χαχαχα