0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φυσικα και δεν μας το χαρισε κανεις το πτυχιο αλλα ποιος να το καταλαβει?αυτοι που καθημερινα μας λενε " ε καλα δεν κανετε και τιποτα,καθεστε στην εδρα και χαζευετε με τα παιδια.κανετε και 4 μηνες το χρονο διακοπες"αναλογη συμπεριφορα εχει και το υπουργειο.
φυσικα και δεν μας το χαρισε κανεις το πτυχιο αλλα ποιος να το καταλαβει?αυτοι που καθημερινα μας λενε " ε καλα δεν κανετε και τιποτα,καθεστε στην εδρα και χαζευετε με τα παιδια.κανετε και 4 μηνες το χρονο διακοπες".....
Όταν όλοι τρώνε σ' ένα τραπέζι ποτέ δεν φωνάζουν. Αντιθέτως, όταν κάποιοι δεν τρώνε, αρχίζουν και χτυπάνε τα πιρούνια.
Παράθεση από: apri στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 04:55:38 pmΌταν όλοι τρώνε σ' ένα τραπέζι ποτέ δεν φωνάζουν. Αντιθέτως, όταν κάποιοι δεν τρώνε, αρχίζουν και χτυπάνε τα πιρούνια.Και είναι απολύτως λογικό. Εμένα η ένσταση μου είναι ότι έχουμε στρέψει τα πιρούνια και τα μαχαίρια μας ο ένας εναντίον του άλλου και όχι εκεί που θα έπρεπε να τα στρέψουμε. Κοινώς ενάντια σε αυτούς που σχεδιάζουν την εκπαιδευτική πολιτική την τελευταία 20ετία, μην πω και παραπάνω...
γινεται να διοριστει καποιος με 24 η 30 μηνο εχοντας προυπηρεσια απο πδσ μονο?χωρις να δωσει ασεπ?
μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο παραπανω?γινεται δηλαδη καποιος μονο με πδσ χωρις ασεπ να διοριστει?