0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επιφύλαξη που έχω εγώ για το ολοήμερο νηπιαγωγείο δεν είναι για τον τρόπο δουλειάς της/του συναδέλφου,αλλά για την έλλειψη υποδομών .Πολύ συχνά οι συνθήκες διαβίωσης εόναι άθλιες και οχτώ ώρες μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν είναι ότι καλύτερο για πεντάχρονα παιδάκια
...................Εγώ σίγουρα θα έστελνα το παιδί μου σε ολοήμερο, αλλά πρώτα θα το συζητούσα μαζί του, από τη στιγμή που υπάρχει και δεύτερο παιδάκι στην οικογένεια. Αφού λοιπόν θα μένεις μαζί με το μικρό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσει το άλλο παιδί ότι το στέλνεις στο σχολείο για να το "ξεφορτωθείς" και να μείνεις με το μικρό. Δεν είναι απίθανο ή δύσκολο α το σκεφτεί αυτό κάποιο παιδάκι!!!!
Και πάλι δεν κάνουν πολλά πράγματα, από άποψη δραστηριοτήτων, απλά τρώνε και ξεκουράζονται...σπάνια να κάνουν καμιά δραστηριότητα σχετική με το πρωινό θέμα....
. Η σύμβουλος μου μίλησε για την "γωνιά της σκέψης". Σκοπεύω να το ξεκινήσω αύριο. . Στο τμήμα μου από τα 17 παιδιά υπάρχει ένας πυρήνας 7 υπερβολικά ζωηρών παιδιών και δεν ξέρω τι να κάνω. Οι γονείς τους δεν ενδιαφέρονται καθόλου και μάλιστα είναι ιδιαίτερα παράξενοι. Θεωρούν ότι το νηπιαγωγείο είναι σαν baby- parking. Αν έχετε κάποια ιδέα, παρακαλώ να μου την πείτε!!!!