0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια με καλεσαν παλι απο φωκιδα σημερα γιατι δεν ειχαν δει το fax με την αρνηση που ειχα στειλει χθες.Τελος παντων, μου ειπαν και για 10ωρες Ιτεα και 10 Αμφισσα...αφου λοιπον αρνηθηκα ρωταω τον ευγενικο και ομιλητικο κυριουλη: εχετε ακουσει ποτε θα γινει η γ φαση;;; Και τι μου απανταει;;;; -με καθε επιφυλαξη, νομιζω οτι δε θα υπαρξει αλλη φασητι ειναι αυτα που λετε;;;; του λεω...και μετα το γυριζει:..μμμ...μαλλον για Φωκιδα θα μου ειπαν δε θα υπαρξει αλλη φαση....Τα συμπερασματα δικα σας........ Η αποψη μου ειναι οτι στις δευτεροβαθμιες ειναι εντελως ασχετοι μερικοι και πετανε πυροτεχνηματα(για να μην πω τιποτα αλλο,ωρα που ειναι ) χωρις να υπολογισουν την αγωνια μας
Γεια σας και από μένα!
Παράθεση από: sputnik στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:57:40 pmΓεια σας και από μένα!
τωρα που περασαν μερες μπορω να κοινοποιησω τη βλακεια της βθμιας θεσσαλονικης. πριν απο μια βδομαδα διερρευσε σε αξιοπιστο ατομο μεσα απο τα γραφεια οτι για προεκλογικους λογους θα παρουν μεχρι το- κρατηθειτε- 1000 στον πινακα αναπληρωτων. οταν ο Αρουλης μιλησε για προσθετες προσληψεις αναθαρρησα. βλεποντας ομως την ασχετοσυνη τους καλο ειναι να μην ακουμε πραγματα και να κραταμε μικρο καλαθι. οι εκλογες ειναι την αλλη βδομαδα και αν θελουν πραγματικα να διασκεδασουν τις εντυπωσεις πρεπει να κινηθουν σουπερ γρηγορα. κατι για το οποιο δε φημιζονται φετος οπως ολοι βλεπουμε
Aristos2 βοήθεια, έχουν πάθει τα νεύρα μου με όλο αυτό το παρασκήνιο! Μήπως να βρεις τη μαμά του Άρη να τη ρωτήσεις τι σκέφτεται ο γιος της; Φαντάζομαι ότι κάπου στην Πάτρα θα ζει, δεν μπορεί, μα στο χασάπη, μα στο μπακάλικο κάπου θα τη συναντήσεις...