0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Εχω κολλήσει στον υπολογιστή το ποντίκι είναι προέκταση του χεριού μου..ευτυχώς σας έχω συντροφιά.Είναι μια παρηγοριά και αυτή.τι αγωνία και αυτή που παιρνάμε ..μακάρι γρήγορα να βγει η γ φάση και να πάρουν πολλούς .κούραστηκα να περιμένω.
..αν μας κοιτάξει κάποιος από ψηλά θα μας δει σταγόνες που βραζουν όλες στο ιδιο καζάνι και στροβιλίζονται, αλλες ειναι κατω, άλλες εχουν φτάσει στη μέση άλλες βρισκονται ψηλότερα...ολόιδιες σταγόνες που ωστόσο αισθάνονται ...μοναδικές! πως αλλιως άλλωστε; κουραγιο σε ολους μας!!
μην τα λέτε βρε παιδιά αυτά τα "κουράστηκα" εσείς που είστε και κοντά στο διορισμό....τι να πούμε κι εμείς που έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα άλλον ένα ή και περισσότερους ασεπ...σας καταλαβαίνω κι εσάς για τον αγώνα που έχετε κάνει μέχρι τώρα..αλλά σκεφτείτε και την ψυχολογία αυτού που είναι πολύ μακριά ακόμα και θα ευχόταν να είναι στη θέση σας...συγχωρήστε με κιόλας αλλά νομίζω οτι όποιοι είστε φέτος αναπληρωτές έχετε ήδη εξασφαλίσει έστω και μακροπρόθεσμα το διορισμό σας, κι αν χάσατε και 1 μήνα χρήματα από τα ιδιαίτερα, ε, δεν θα πεινάσετε...υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοι που αγωνιούν για το αν θα πάρουν 2 ώρες ΠΔΣ φέτος...νομίζω οτι είναι συνετό να σκεφτόμαστε κι αυτούς όταν οργιζόμαστε κι αγωνιούμε στο φόρουμ για το αν θα φύγουμε αναπληρωτές σήμερα ή σε 10 μέρες.καλή τύχη εύχομαι σε όλους , σε όποιο σημείο "του γολγοθά" -που λέγεται διορισμός- κι αν βρίσκεστε...
................ αν θα ξανακατέβουμε στον σιχαμερό διαγωνισμό...... μεγάλο ζόρι αλήθεια κ έχουμε κλείσει 10ετία αναμονής ποιος έχει κουράγιο για 4ο γύρο;;;
Παράθεση από: df στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:49:53 pm................ αν θα ξανακατέβουμε στον σιχαμερό διαγωνισμό...... μεγάλο ζόρι αλήθεια κ έχουμε κλείσει 10ετία αναμονής ποιος έχει κουράγιο για 4ο γύρο;;;ήμουν και στους 6 ασεπ παρούσα..... πάρε κουράγιο......