0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... θα ορκιστεί του είπα. Αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνουν προσλήψεις μου είπε. Επίσης τα κενά μου ενημέρωσαν ότι είναι πολλά. Αίτηση για έγκριση στο ΣτΕ έχει σταλεί. Μόλις πάρουν το ο.κ και υπογράψει ...
Καλή ερώτηση. Ότι μου είπαν σας μετέφερα. Η αίτηση που έκαναν είναι πια άχρηστη.
Νομίζω να ορκιστεί υπουργός Παιδείας, να μαζέψουμε κι άλλες υπογραφές στο κείμενο του Αρίστου (εγώ δεν έχω υπογράψει) και να ξανασταλεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Τι λέτε;
Μίλησα πρώτα με μια υπάλληλο και μετά με τον προϊστάμενο. Το πιο πιθανό είναι λόγω τον εκλογών η καθαρίστρια να πήρε προαγωγή σε διευθύντρια.Για τις πιστώσεις εγώ ρώτησα και αυτός μου απάντησε. Μάλλον τον μπέρδεψα.
λέτε να καταργήσει ο Γιωργάκης το διορισμό με προϋπηρεσία? Δε θα το αντέξω γιατί υπολόγιζα ότι του χρόνου διορίζομαι και δεν αντέχω και 6ο ΑΣΕΠ"Θα ορίσει το ΑΣΕΠ ως τον μοναδικό τρόπο για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο κράτος και θα φροντίσει με αποφάσεις του να δείξει ότι εννοεί την αξιοκρατία και στις θέσεις μετακλητών ή πολιτικής ευθύνης.Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις, αυτές θα γίνονται με ετήσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο τριετούς, τουλάχιστον, προγραμματισμού." πηγή nonewsλέτε όσοι πιάνουμε την επόμενη χρονιά το 24μηνο και ΑΣΕΠ δηλαδή το 2010-11 να μην προλάβουμε?δε θα το αντέξω
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 06, 2009, 09:25:07 amλέτε να καταργήσει ο Γιωργάκης το διορισμό με προϋπηρεσία? Δε θα το αντέξω γιατί υπολόγιζα ότι του χρόνου διορίζομαι και δεν αντέχω και 6ο ΑΣΕΠ"Θα ορίσει το ΑΣΕΠ ως τον μοναδικό τρόπο για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο κράτος και θα φροντίσει με αποφάσεις του να δείξει ότι εννοεί την αξιοκρατία και στις θέσεις μετακλητών ή πολιτικής ευθύνης.Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις, αυτές θα γίνονται με ετήσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο τριετούς, τουλάχιστον, προγραμματισμού." πηγή nonewsλέτε όσοι πιάνουμε την επόμενη χρονιά το 24μηνο και ΑΣΕΠ δηλαδή το 2010-11 να μην προλάβουμε?δε θα το αντέξωΔεν πιστεύω να ισχύσει για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς αφού έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ ούτως ή άλλως. Μάλλον εννοεί τις προσλήψεις παρωδία με συνέντευξη και κάτι τέτοια μ@@@@@@@α κριτήρια.
Δηλαδή να μην ανησυχούμε??λέω μήπως καταργήσουν το 24μηνο και ΑΣΕΠ και απλά μοριοδοτούν την προϋπηρεσία όπως ήδη γίνεται....Μακάρι δε μπορώ να έχω και άλλο άγχος....έχουμε την απόσταση έχουμε και αυτό.....καλού κακού ενημέρωσα την ΠΕΑ που σίγουρα θα αντιδράσει