0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δευτεροβάθμια Δράμας τους είπαν ότι πιθανόν να ξαναπάρουν αναπληρωτές μέχρι την Παρασκευή.
Η ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.
Κινητοποίηση που μπορούμε να συμμετάσχουμε:http://www.alfavita.gr/ank_b/ank22_9_9_830.php
Επειδη με ενδιαφερει η Φωκιδα πηρα χθες τηλ να ρωτησω τι γινεται.....Ο προισταμενος με ενημερωσε για 2 10ωρα σε Ερατεινη και Ιτεα και Ι κενο (21 ωρες) για αναπληρωτη στη Δεσφινα..... Σημερα με πήραν τηλ για ωρομισθια και μου ειπαν για 10 ωρες Ερατεινή ή 10 Δεσφινα.....Δηλ. το κενο της Δεσφινας Θα το μοιρασουν σε 2 ωρομισθιους. Προσωπικα αρνηθηκα, γιατι με 24,2 πλησιαζει η πολυποθητη αναπληρωση Κατα τις 1.30 το μεσημερι μου τηλ μια Κυρια απο τη Δευτεροβ.Φθιωτιδας για 2 11ωρα σε Μαλαισινα και Αταλαντη. αρνηθηκα και εκει. Κλασσικα μου ζητησε να στειλω fax οτι αρνουμαι επισημα...Ok της λεω θα το στειλω αυριο.... ΤΩΡΑ το θελω αρχισε να ουρλιαζει.....εχω 50 κενα να καλυψω...ειχε παθει αμοκ... Κυρια μου τα παραπονα για τα κενα στον υπουργο σας της λεω......και ακομη της στελνω το fax