0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:59:46 pmπαιδια,οι πιστωσεις για τους ωρομισθιους θα πανε στους αναπληρωτες.ετσι ειπωθηκε στη ββαθμια που ειμαι εγω.και μεχρι την παρασκευη περιμενουν αναπληρωτες. μέχρι την Παρασκευή!! μήπως όμως για να πάνε οι πιστώσεις στους αναπληρωτές, θα πρέπει η κυβέρνηση (που δεν έχουμε τώρα λόγω εκλογών) να εγκρίνει αυτές τις πιστώσεις;;;
παιδια,οι πιστωσεις για τους ωρομισθιους θα πανε στους αναπληρωτες.ετσι ειπωθηκε στη ββαθμια που ειμαι εγω.και μεχρι την παρασκευη περιμενουν αναπληρωτες.
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 03:31:10 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:39:32 pmΗ ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.πιστευω πως δυστυχως δεν εχουμε την πολυτελαια κι αλλων διαχωρισμων-αποκλεισμων.επιβαλλεται να κινητοποιηθουμε.συναδελφοι ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο αλλα δεν πρεπει να στηριζομαστε στις προθεσεις του υπεπθ.ευχομαι η πιτα των πιστωσεων να μην σφορα κυριως δασκαλους και νηπιαγωγους, ως ειθισται, στους οποιους η εννοια της ωρομισθιας δεν υπαρχει.παντως εγω διαβαζω συνεχεια για κενα σε ειδικη αγωγη, νηπιαγωγεια και δημοτικα.εμεις τι κανουμε?Mathstavros, συμφωνώ μαζί σου, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πιέσουμε για να μη σπάσουν κενά σε 2 ή τρεις ωρομισθίες, τώρα ειδικά που το στηρίζει η ΟΛΜΕ και καλεί και αυτή σε κινητοποίηση. Την επιστολή αρχικά την πρότεινα εγώ στο συγκεκριμένο topic, o aristos2 έκανε εκπληκτική δουλειά με το κείμενο του, και είδατε μέχρι και η ΟΛΜΕ έβγαλε ανακοίνωση και ο υπουργός έκανε δηλώσεις για 1000 + 1000 αναπληρωτές. Είναι η καταλληλότερη και η τελευταία ευκαιρία μας να πιέσουμε. Σας καλώ όσοι είστε στην ΑΘήνα να παρευρεθείτε στην κινητοποίηση. Την δημοσιότητα την τρέμουν, ειδικά σε προεκλογική περίοδο. Μπορούμε να πετύχουμε μία τρίτη φάση παρόμοια με την δεύτερη. Εάν δεν κουνηθούμε από τους υπολογιστές μας δεν θα πετύχουμε τίποτα.
Παράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:39:32 pmΗ ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.πιστευω πως δυστυχως δεν εχουμε την πολυτελαια κι αλλων διαχωρισμων-αποκλεισμων.επιβαλλεται να κινητοποιηθουμε.συναδελφοι ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο αλλα δεν πρεπει να στηριζομαστε στις προθεσεις του υπεπθ.ευχομαι η πιτα των πιστωσεων να μην σφορα κυριως δασκαλους και νηπιαγωγους, ως ειθισται, στους οποιους η εννοια της ωρομισθιας δεν υπαρχει.παντως εγω διαβαζω συνεχεια για κενα σε ειδικη αγωγη, νηπιαγωγεια και δημοτικα.εμεις τι κανουμε?
Η ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.
Παράθεση από: aeee στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:03:43 pmΠαράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:59:46 pmπαιδια,οι πιστωσεις για τους ωρομισθιους θα πανε στους αναπληρωτες.ετσι ειπωθηκε στη ββαθμια που ειμαι εγω.και μεχρι την παρασκευη περιμενουν αναπληρωτες. μέχρι την Παρασκευή!! μήπως όμως για να πάνε οι πιστώσεις στους αναπληρωτές, θα πρέπει η κυβέρνηση (που δεν έχουμε τώρα λόγω εκλογών) να εγκρίνει αυτές τις πιστώσεις;;;Έχει δοθεί άδεια από το ΣΤΕ, δε χρειάζεται νέα ...Ωραίο τριαντάφυλλο ..., καλή πρωτομαγιά!
Ως προς τους πίνακες αναπληρωτών, υπαρχουν 6 άτομα, ήδη κανονικοί αναπληρωτές, που κλήθηκαν και στα ΣΜΕΑ.Φαντάζομαι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν.Έως κι 6 θέσεις ακόμη "εν χηρεία".Ζωή σ' εμάς ..., ή καλύτερα αναπλήρωση!
Παράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:43:24 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι από ένα νέο μέλος του pde. Παρακολουθούσα εδώ και 2 μήνες περίπου τις συζητήσεις και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήξερα για την παρέα σας πιο πριν, και όταν έδινα στον ΑΣΕΠ (3 φορές επιτυχούσα, αλλά φυσικά όχι διοριστέα), αλλά κυρίως όταν ήμουν ωρομίσθια και υφιστάμην τον κάθε μ...... διευθυντή να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να μου κόβει πολύτιμες ώρες προϋπηρεσίας. Τέλος πάντων, ας μη συγχυστώ βραδιάτικα. Στο διά ταύτα, για όποιον ενδιαφέρεται για Α Ευβοίας, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά για αναπληρωτές, αν βέβαια οι σπάγκοι στο υπουργείο δεν τα σπάσουν στα 2 για ωρομίσθιους. Επίσης, Petros005, Sun, respect!!!!!!!!!! Aristos2, όλα τα λεφτά!!!! (αλήθεια τι ζώδιο είσαι; γιατί έχεις ταμπεραμέντο φωτιάς με εξυπνάδα Διδύμου ).Eίμαι Καρκίνος, κάτι που σίγουρα θ' απέφευγα με την άμεση κλήση μου, ελπίζω να τα καταφέρω και χωρίς αυτή! Καραχαριάκι, πάμε για μπάνιο ...;
Καλησπέρα συνάδελφοι από ένα νέο μέλος του pde. Παρακολουθούσα εδώ και 2 μήνες περίπου τις συζητήσεις και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήξερα για την παρέα σας πιο πριν, και όταν έδινα στον ΑΣΕΠ (3 φορές επιτυχούσα, αλλά φυσικά όχι διοριστέα), αλλά κυρίως όταν ήμουν ωρομίσθια και υφιστάμην τον κάθε μ...... διευθυντή να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να μου κόβει πολύτιμες ώρες προϋπηρεσίας. Τέλος πάντων, ας μη συγχυστώ βραδιάτικα. Στο διά ταύτα, για όποιον ενδιαφέρεται για Α Ευβοίας, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά για αναπληρωτές, αν βέβαια οι σπάγκοι στο υπουργείο δεν τα σπάσουν στα 2 για ωρομίσθιους. Επίσης, Petros005, Sun, respect!!!!!!!!!! Aristos2, όλα τα λεφτά!!!! (αλήθεια τι ζώδιο είσαι; γιατί έχεις ταμπεραμέντο φωτιάς με εξυπνάδα Διδύμου ).
παιδια να ρωτησω...γιατι τα 17 πρωτα ατομα στον πινακα του πετρου δεν εχουν φυγει; δειτε λιγο....
μπορει να κανω λαθος ευα, ειναι κι αργα! αλλα ειχαμε πει οτι πηραν στη β φαση μεχρι τα 24,9 μορια! δες στο www.sunfiles.org
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:08:40 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:43:24 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι από ένα νέο μέλος του pde. Παρακολουθούσα εδώ και 2 μήνες περίπου τις συζητήσεις και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήξερα για την παρέα σας πιο πριν, και όταν έδινα στον ΑΣΕΠ (3 φορές επιτυχούσα, αλλά φυσικά όχι διοριστέα), αλλά κυρίως όταν ήμουν ωρομίσθια και υφιστάμην τον κάθε μ...... διευθυντή να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να μου κόβει πολύτιμες ώρες προϋπηρεσίας. Τέλος πάντων, ας μη συγχυστώ βραδιάτικα. Στο διά ταύτα, για όποιον ενδιαφέρεται για Α Ευβοίας, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά για αναπληρωτές, αν βέβαια οι σπάγκοι στο υπουργείο δεν τα σπάσουν στα 2 για ωρομίσθιους. Επίσης, Petros005, Sun, respect!!!!!!!!!! Aristos2, όλα τα λεφτά!!!! (αλήθεια τι ζώδιο είσαι; γιατί έχεις ταμπεραμέντο φωτιάς με εξυπνάδα Διδύμου ).Eίμαι Καρκίνος, κάτι που σίγουρα θ' απέφευγα με την άμεση κλήση μου, ελπίζω να τα καταφέρω και χωρίς αυτή! Καραχαριάκι, πάμε για μπάνιο ...; Και έλεγα και γω ότι ο Θεός μετά τον άντρα μου (Καρκίνος) το έσπασε αυτό το καλούπι . Όσο για το μπάνιο, κακώς επέλεξα το καρχαρίας, αφού μετά τον γιόκα μου κλίνω περισσότερο προς το φ.... φάλαινα .... φώκια . Λοιπόν, συναγωνιστές, καληνύχτα και μην ξεχνάτε... Είναι πολλά τα ...κενά, Άρη...stos2