0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το να ζητα καποιος να δραστηριοποιηθει αμεσα και αποτελεσματικα ενας ολοκληρος κλαδος χιλαδων αδιοριστων ειναι ρομαντικο και ελπιδοφορο αλλα επιτρεψτε μου να πω ουτοπικο. Αυτα δε γινονται με επανασταση απο ενα φορουμ .
Μου προσεφεραν κι εμένα 11ωρο στην Λήμνο χωρίς να μπρούν να μου εγγυηθούν οτι θα με κρατήσουν!
κινδυνευοντας να γινω κουραστικη εως κ γραφικη....Αριστο εχεις κανενα νεο για τον αριθμο,αν οχι νεο ποια ειναι η εκτιμηση σου;;;;;[σε ρωταω γιατι νομιζω πως εισαι η φωνη της λογικης κ μ αρεσουν οι αισιοδοξοι ανθρωποι που δεν χανουν ποτε το χιουμορ τους!!!!!]
apospasi den to les.kalipsi kalitera...borei vevaia na voleuei ton anapliroti, an exei kana provlima igeias
Συναδελφοι, καλησπερα!Ειμαι απο αλλο κλαδο αλλα επειδη σας παρακολουθω κ ειστε πολυ ενημερωμενοι, εχω μια ερωτηση για σας.Αν σε μια πολη του νομου('Α) προσληφθει αναπληρωτης και μετα τις αποσπασεις αδειασει θεση σε αλλη πολη του νομου (επισης 'Α) αυτος ο αναπληρωτης εχει δικαιωμα να παει στην αλλη πολη? Θεωρειται αποσπαση αυτο?