0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω καταλαβα οτι τη morgan την καλεσαν ωρομισθια
κι αυτο της ειπαν.αλλα οχι οτι ο αναπληρωτης θα κανει μονο το 11ωρο.προφανως θα εχει κι αλλες ωρες
Παράθεση από: kOSTAKIS στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:36:34 pmΜου προσεφεραν κι εμένα 11ωρο στην Λήμνο χωρίς να μπρούν να μου εγγυηθούν οτι θα με κρατήσουν! Πόσα μόρια περίπου είχατε;
Μου προσεφεραν κι εμένα 11ωρο στην Λήμνο χωρίς να μπρούν να μου εγγυηθούν οτι θα με κρατήσουν!
21 μόρια έχω,,εσυ?
ααχ Αγιε μας Πετρο ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ... τα κόκκινα σήμερα τα φορούσε η Αρσεναλ κοίτα μην μπερδευτείς και αυριο... ζηταμε τη Γ ΦΑΣΗ όχι ΧΑΣΕΙ...ενταξει;;;
Η αποστολή κενών από
Καλημέρα και από μένα! Εχθές μου τηλεφώνησε κάποιος αποσπασμένος στο υπουργείο παιδείας στο τμήμα διορισμών (βίσμα δηλαδή), για να μου απαντήσει σε μία επιστολή που έστειλα πριν κανένα εξάμηνο, παρόμοια στο περιεχόμενο με αυτή του αρίστου. Επειδή μου έλεγε ότι και η ωρομισθία έχει τα πλεονεκτήματά της, και είναι πιο ευέλικτο σχήμα για προσλήψεις και άλλες τέτοιες μπούρδες, συμπεραίνω ότι δεν πρόκειται να εγκρίνουν ιδιαιτέρως σημαντικό αριθμό πιστώσεων για αναπληρωτές, αλλά παράλληλα τρέμουν και για τις ψήφους, αφού μου τηλεφώνησε 5 ημέρες πριν τις εκλογές (δεν θεωρώ ότι ήταν δική του πρωτοβουλία). Επειδή το να μαζευτούμε πολλά άτομα για το υπουργείο το θεωρώ αδύνατο, προτείνω να στείλουμε μία εκβιαστική επιστολή για το αυτονόητο, δηλαδή την άρση της αδικίας με τους ΟΑΕΔίτες σ'ένα βαθμό να την καλύψουν με το μη σπάσιμο των κενών σε ωρομισθίες, ειδάλλως το μαύρο που θα φάνε (όχι ότι δεν θα το φάνε διαφορετικά) θα πάει σύννεφο. Θεωρώ ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν και ενδεχομένως να έχουμε αποτέλεσμα. Για να πετύχει πρέπει η συγκεκριμένη επιστολή να υπογραφεί από το δυνατόν περισσότερα άτομα και να την στείλουμε στον υπουργό και υφυπουργό παιδείας. Εάν συμφωνείτε, αρίστο περιμένουμε την επιστολή...