0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χε,χε,χε πλάκα έχει έτσι όπως τα λες. Μόνο που 1ον: δεν υπάρχουν μόνο αυτοί και 2ον προσωπικά δεν ψηφίζω για να βγάλω κυβέρνηση αλλά για να διαμαρτυρηθώ.Όσο για τις γνώσεις ιστορίας, Ιστορικό έχω βγάλει και γενικά δεν περιορίζομαι σε απλό ξεφύλλισμα όταν έχω να κάνω με τέτοια θέματα! Καλό βόλι! Δεν νομίζω ότι γράφω για να κάνω πλάκα, σε εποχή που είμαι καταπονημένη από έναν ΑΣΕΠ και με 20 περίπου μόρια, δεν με έχουν καλέσει ακόμη ούτε για ωρομίσθια. 2ον ποιος σου μίλησε για κυβέρνηση? Η επιχειρηματολογία μου επικεντρωνόταν στο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος έκλεισε το γραφείο του αδιαφορώντας για τους αναπληρωτές που εκκρεμούν. Μου είναι αδιάφορο σε ποιο κόμμα ανήκει. Επίσης είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον ιδεολογία αλλά συμφέροντα. Συνεχίζοντας, δεν αμφισβήτησα το πτυχίο κανενός, απλώς έκανα αναφορά στην πολιτική ιστορία, για να αποδείξω ότι πάντα ίσχυαν οι ίδιες καταστάσεις. Νιώθω πολύ άσχημα που πρέπει να κουράζω τους υπόλοιπους συναδέλφους με το να απαντώ σε πράγματα που εσύ κατάλαβες λάθος.
Πολύ σωστά! Όπως έπραξες και εσύ! Διευθέτησες το θέμα με προσωπικό μήνυμα!
Θα μπορούσες όλα αυτά να τα είχες γράψει σε προσωπικό μήνυμα....
παιδια ΕΛΕΟΣ!!! Εδω μιλαμε για τη Γ φαση....
Παράθεση από: ltn στις Οκτώβριος 04, 2009, 05:04:37 μμπαιδια ΕΛΕΟΣ!!! Εδω μιλαμε για τη Γ φαση....ok, sorry...
παιδια υπαρχει περιπτωση να μην κληθει αλλη φαση αναπληρωτων;εχω απορριψει 5 θεσεις ωρομισθιας ηδη!μηπως θα χτυπαω το κεφαλι μου?κατι τετοια ψυθιριζονται στη θεσσαλονικη απο υπαλληλους στις δευτεροβαθμιες...