0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ορκιστουν τεταρτη τοτε στην καλυτερη περιπτωση πεμπτη φανταζομαι.αλλα το κοβω για την αλλη τριτη πιο πιθανο.εσεις τι λετε;
παιδιά είναι λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις εκλογές. Θυμάμαι μια χρονιά, ήμουν σχολείο ακόμα, που ήταν να γίνουν εκλογές και ο Γιωργάκης ήταν τότε Υπουργός Παιδείας. Ήταν τέλος Αυγούστου και ανακοινώνονται οι
Παράθεση από: lisaki2004 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 12:04:50 amπαιδιά είναι λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις εκλογές. Θυμάμαι μια χρονιά, ήμουν σχολείο ακόμα, που ήταν να γίνουν εκλογές και ο Γιωργάκης ήταν τότε Υπουργός Παιδείας. Ήταν τέλος Αυγούστου και ανακοινώνονται οι
Συνάδελφος του pde, πήρε τώρα τηλέφωνο στο υπουργείο, έχει θετικά νέα και μου τα ανακοίνωσε με προσωπικό μήνυμα. Καλό είναι τα καλά νέα να ανακοινώνονται δημόσια.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Οκτωβρίου 05, 2009, 10:44:47 amΣυνάδελφος του pde, πήρε τώρα τηλέφωνο στο υπουργείο, έχει θετικά νέα και μου τα ανακοίνωσε με προσωπικό μήνυμα. Καλό είναι τα καλά νέα να ανακοινώνονται δημόσια.Σου είπε για αριθμό μαθηματικών;
Όχι. Αλλά παλαιότερα που είχα πάρει τηλέφωνο, μου είχαν πει ότι αν γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ03, δεν μπορούν σ' αυτή τη γ΄φάση να γίνουν 5 ή 6, αλλά περισσότεροι.