0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sputnik στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:03:58 pmΆκουσα στις μεσημεριανές ειδήσεις ότι οι προτεραιότητες του υπουργείου θα είναι η γρίπη, το θέμα της αδειοδότησης των κολεγίων και η κάλυψη των κενών - χωρίς να αναφέρει πώς θα καλυφθούν-. Θέλω να ελπίζω ότι τα κενά των αναπληρωτών θα καλυφθούν με αναπληρωτές. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ απίθανο να καλέσουν αναπληρωτές αύριο, ίσως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Χαιρετίσματα.... σήμερα με κάλεσαν για 11 ώρες σε 3 σχολεία!Ιλιον , Περιστέρι, Αιγάλεω τα οποία αν θυμάμαι από τα κενά ήταν 12 ωρών και άνω!Αν πάνε με αυτή τη λογική ζήτω η ωρομισθία!!!!!!!Αμφιβάλλω αν μείνει τόποτα για αναπληρωτές!!!Καλώ όλους τους μόνιμους να μη δεχθούν τις υπερωρίες ψίχουλα που τους προσφέρουν ώστε να μετατρέπονται κενά 16 ωρών σε κενά των 11 και κάτω!!!Πόσα μόρια είχες?
Άκουσα στις μεσημεριανές ειδήσεις ότι οι προτεραιότητες του υπουργείου θα είναι η γρίπη, το θέμα της αδειοδότησης των κολεγίων και η κάλυψη των κενών - χωρίς να αναφέρει πώς θα καλυφθούν-. Θέλω να ελπίζω ότι τα κενά των αναπληρωτών θα καλυφθούν με αναπληρωτές. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ απίθανο να καλέσουν αναπληρωτές αύριο, ίσως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Παράθεση από: dmath στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:13:47 pmΠαράθεση από: sputnik στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:03:58 pmΆκουσα στις μεσημεριανές ειδήσεις ότι οι προτεραιότητες του υπουργείου θα είναι η γρίπη, το θέμα της αδειοδότησης των κολεγίων και η κάλυψη των κενών - χωρίς να αναφέρει πώς θα καλυφθούν-. Θέλω να ελπίζω ότι τα κενά των αναπληρωτών θα καλυφθούν με αναπληρωτές. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ απίθανο να καλέσουν αναπληρωτές αύριο, ίσως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Χαιρετίσματα.... σήμερα με κάλεσαν για 11 ώρες σε 3 σχολεία!Ιλιον , Περιστέρι, Αιγάλεω τα οποία αν θυμάμαι από τα κενά ήταν 12 ωρών και άνω!Αν πάνε με αυτή τη λογική ζήτω η ωρομισθία!!!!!!!Αμφιβάλλω αν μείνει τόποτα για αναπληρωτές!!!Καλώ όλους τους μόνιμους να μη δεχθούν τις υπερωρίες ψίχουλα που τους προσφέρουν ώστε να μετατρέπονται κενά 16 ωρών σε κενά των 11 και κάτω!!!Πόσα μόρια είχες?
Παράθεση από: sputnik στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:29:17 pmΝα βρούμε τη σχετική νομοθεσία, να μαζέψουμε τα κενά για αναπληρωτές που ενέκρινε το υπουργείο και να ελέγχουμε πώς καλύπτονται αυτά. Δεν αποκλείεται η προσωρινή λύση να καλούν ωρομίσθιους μέχρι να καλυφθούν τα κενά από αναπληρωτές. Αν διαπιστώσουμε παρατυπίες, μόνο οι μαζικές αντιδράσεις μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε μεμονωμένη προσπάθεια θα είναι καταδικασμένη.Μπορούμε με κάποιο τρόπο να μάθουμε τα κενά στο υπουργείο;
Να βρούμε τη σχετική νομοθεσία, να μαζέψουμε τα κενά για αναπληρωτές που ενέκρινε το υπουργείο και να ελέγχουμε πώς καλύπτονται αυτά. Δεν αποκλείεται η προσωρινή λύση να καλούν ωρομίσθιους μέχρι να καλυφθούν τα κενά από αναπληρωτές. Αν διαπιστώσουμε παρατυπίες, μόνο οι μαζικές αντιδράσεις μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε μεμονωμένη προσπάθεια θα είναι καταδικασμένη.
Η Διαμαντοπούλου (με τη δική μας βοήθεια - ψήφο) έκανε το όνειρό της πραγματικότητα κι έγινε Υπουργός, τώρα είναι σειρά της να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα δικά μας όνειρα, όσο μικρά κι αν είναι αυτά. Τα αιτήματά μας είναι απλά: Άμεση πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων Αξιοκρατικές προσλήψεις στην ΠΔΣΚαι μελλοντικά θα πρέπει η Υπουργός να καταλάβει το αυτονόητο: Ο αριθμός των παιδιών που έχει κάποιος δεν είναι κριτήριο για τις εκπαιδευτικές του ικανότητες! Ας βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης των πολυτέκνων και των τριτέκνων ή τουλάχιστον ο διορισμός τους να απαιτεί και μία τουλάχιστον επιτυχία στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Δεν τα έχω με τους πολύτεκνους απλά δε θεωρώ ότι είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους να διορίζονται μόνο και μόνο γιατί έχουν πολλά παιδιά, μιας και αυτό δε συνεπάγεται ότι έχουν και την απαιτούμενη κατάρτιση για να διδάξουν. Τι να πούμε και εμείς που είμαστε πολυεπιτυχόντες του ΑΣΕΠ; Και για να μην ξεχνιόμαστε1.500 αναπληρωτές φιλόλογοι ΑΜΕΣΑ
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:10:26 pmΗ Διαμαντοπούλου (με τη δική μας βοήθεια - ψήφο) έκανε το όνειρό της πραγματικότητα κι έγινε Υπουργός, τώρα είναι σειρά της να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα δικά μας όνειρα, όσο μικρά κι αν είναι αυτά. Τα αιτήματά μας είναι απλά: Άμεση πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων Αξιοκρατικές προσλήψεις στην ΠΔΣΚαι μελλοντικά θα πρέπει η Υπουργός να καταλάβει το αυτονόητο: Ο αριθμός των παιδιών που έχει κάποιος δεν είναι κριτήριο για τις εκπαιδευτικές του ικανότητες! Ας βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης των πολυτέκνων και των τριτέκνων ή τουλάχιστον ο διορισμός τους να απαιτεί και μία τουλάχιστον επιτυχία στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Δεν τα έχω με τους πολύτεκνους απλά δε θεωρώ ότι είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους να διορίζονται μόνο και μόνο γιατί έχουν πολλά παιδιά, μιας και αυτό δε συνεπάγεται ότι έχουν και την απαιτούμενη κατάρτιση για να διδάξουν. Τι να πούμε και εμείς που είμαστε πολυεπιτυχόντες του ΑΣΕΠ; Και για να μην ξεχνιόμαστε1.500 αναπληρωτές φιλόλογοι ΑΜΕΣΑ Άγιε Πατέρα μας ..., μας ξάφνιασαν αρκούντως οι τεκνογονικές σου προσεγγίσεις, πάνω που εποφθαλμιούσα, μάλιστα, το τρίτον τέκνον! Ας είναι ..., οι σκέψεις και οι ευχές σου δεν παύουν ν' ανοίγουν δρόμους προς τον πολυπόθητον προορισμόν ..., αυτόν του διορισμού!Τα σέβη μου, Πάνσοφε ...
Aristos2 δεν έχω κάτι με τους συμπαθέστατους τρίτεκνους... απλά οι μέρες περνούν κι ακόμη δεν έχω εκπληρώσει το μικρό μου όνειρο να γίνω ωρομίσθιος και αυτό όσο να πεις μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό! Θεωρώ ότι το έργο της τεκνοποίησης είναι ιερό και γι' αυτό άλλωστε επιμένω να δίνονται χριστιανικά ονόματα στα παιδιά και διαφωνώ με τη σκέψη σου να ονομάσεις το τρίτο σου παιδί "Αναπλήρωση" και το τέταρτο "Διορισμό". Μπορείς να τα πεις Άννα και Γιωργάκη...