0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βάση την πληροφόρηση που έχω ως την Τετάρτη θα γίνει φάση.Για αριθμό με επιφύλαξη σας λέω αυτό που διαμηνύθηκε στην πηγή μου.Περίπου 1000 άτομα, χωρίς όμως να μπορεί να ξέρει αν αυτός ο αριθμός αφορά και τη πρωτοβάθμια ή και ποιες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.
ποσο εγκυρη ειναι η πηγη σου;;;Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:51:25 pmΜε βάση την πληροφόρηση που έχω ως την Τετάρτη θα γίνει φάση.Για αριθμό με επιφύλαξη σας λέω αυτό που διαμηνύθηκε στην πηγή μου.Περίπου 1000 άτομα, χωρίς όμως να μπορεί να ξέρει αν αυτός ο αριθμός αφορά και τη πρωτοβάθμια ή και ποιες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.
Παράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:12:15 pmποσο εγκυρη ειναι η πηγη σου;;;Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:51:25 pmΜε βάση την πληροφόρηση που έχω ως την Τετάρτη θα γίνει φάση.Για αριθμό με επιφύλαξη σας λέω αυτό που διαμηνύθηκε στην πηγή μου.Περίπου 1000 άτομα, χωρίς όμως να μπορεί να ξέρει αν αυτός ο αριθμός αφορά και τη πρωτοβάθμια ή και ποιες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.Επίσης επειδή έχω κουραστεί, μοιάζει τουλάχιστον αφελές να "υποχρεούται" κάποιος που έχει μια πληροφορία και σκέπτεται να τη μοιραστεί με ανάλογα αγωνιούντες να πρέπει να εκθέσει κι εκείνον που του την έδωσε.Το τι θα πιστεύει ο καθένας, ας σχετίζεται με την κρίση του και με το ποια εμπιστοσύνη έχει σε κείνον που το λέει.Διαφορετικά, οι "εκτεθειμένες πηγές" θα ... "στερέψουν".
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:22:23 pmΠαράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:12:15 pmποσο εγκυρη ειναι η πηγη σου;;;Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:51:25 pmΜε βάση την πληροφόρηση που έχω ως την Τετάρτη θα γίνει φάση.Για αριθμό με επιφύλαξη σας λέω αυτό που διαμηνύθηκε στην πηγή μου.Περίπου 1000 άτομα, χωρίς όμως να μπορεί να ξέρει αν αυτός ο αριθμός αφορά και τη πρωτοβάθμια ή και ποιες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.Επίσης επειδή έχω κουραστεί, μοιάζει τουλάχιστον αφελές να "υποχρεούται" κάποιος που έχει μια πληροφορία και σκέπτεται να τη μοιραστεί με ανάλογα αγωνιούντες να πρέπει να εκθέσει κι εκείνον που του την έδωσε.Το τι θα πιστεύει ο καθένας, ας σχετίζεται με την κρίση του και με το ποια εμπιστοσύνη έχει σε κείνον που το λέει.Διαφορετικά, οι "εκτεθειμένες πηγές" θα ... "στερέψουν".καλα,βρε αριστο!δεν ζητησα ονοματεπωνυμο και διευθυνση και αφμ!κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η πηγη ρωτησα!
Παράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:12:15 pmποσο εγκυρη ειναι η πηγη σου;;;Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:51:25 pmΜε βάση την πληροφόρηση που έχω ως την Τετάρτη θα γίνει φάση.Για αριθμό με επιφύλαξη σας λέω αυτό που διαμηνύθηκε στην πηγή μου.Περίπου 1000 άτομα, χωρίς όμως να μπορεί να ξέρει αν αυτός ο αριθμός αφορά και τη πρωτοβάθμια ή και ποιες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.Προφανώς και δεν θα εγραφα κάτι αν το είχα ακούσει στο περίπτερο ή κομμωτήριο της γειτονειάς!
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.Θέσεις ολόκληρες που εσπασαν αποκλείεται να δοθούν σε αναπλήρωτές αν και όποτε γίνει η πολυθρύλητη γ φάση.Και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνονται λιγότερες οι "πραγματικές" ανάγκες για αναπληρωτές. Πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι μέχρι τώρα στην ειδική αγωγή δεν έχει προσληφθεί κάποιος με σεμινάριο για τον απλό λόγο ότι υπάρχουν πολλοί με μεταπτυχιακό. Ούτε πρόκειται να κληθούν φέτος. Το σεμινάριο για όσους το έκαναν προς το παρόν ήταν χάσιμο χρόνου.
επισης τα σχολεια στη μεσσηνια συζητουν καταληψη απο δευτερα γιατι δεν εχουν βιβλια και καθηγητες(τελοσπαντων αυτες ειναι οι δικαιολογιες των παιδιων..). Το πάγωμα της πρόσθετης βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα (αυτό είναι βέβαιο). Ας κάνουμε λοιπόν οικονομία για να πάρουμε αναπληρωτές και ωρομίσθιους. Πώς σας φαίνεται αυτή η άποψη?