0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα βγουν οταν ερθουν οι πιστωσεις.με τι ερχονται πια;;;
Μολις ανελαβα 11 ωρες σε λυκειο της Θεσσαλονικης. Απο τη Δβαθμια οταν ρωτησα ειπαν οτι εχουν εντολη να μας λενε οτι θα απολυθουμε μολις ερθει αναπληρωτης και πως οι αναγκες ειναι για αναπληρωτες,διοτι αυτο ζητουν τα σχολεια. Οντως, στο σχολειο οπου πηγα υπαρχει κενο 21 ωρων,περιμενουν αναπληρωτη και το απιστευτο ειναι οτι η Α Λυκειου ακομη δεν εχει κανει φιλολογικα μαθηματα καθολου. αυτα τα περι της οργανωσης του συστηματος μας ως τωρα.
Στο Υπουργείο είναι δηλωμένα περίπου 600 κενά φιλολόγων και αναμένουν την έγκριση των πιστώσεων.Στο χέρι της νέας ηγεσίας είναι να μας πείσει πως ενδιαφέρεται για την ουσιαστική κάλυψη των κενών, δηλ. με αναπληρωτές.Θρίλερ η εβδομάδα ...Κουράγιο!
Παιδιά, καλημέρα,[Δεν έχω νετ και μπαίνω από τυχαία ανοικτά δίκτυα σε αλλοπρόσαλες ώρες και ποτέ η σύνδεση δεν κρατάει πολύ, ελπίζω να προλάβω να σας γράψω.]Προσλήφθηκα με το προηγούμενο κύμα αλλά αυτό δε σημαίνει πως η αγωνία τέλειωσε. Ξεχνιέμαι όταν πηγαίνω σχολείο και ιδίως όταν μπαίνω στην τάξη αλλά στην άκρη του μυαλού μου ξέρω καλά πως είμαι στον αέρα όπως όλοι μας.Το σχολείο που μ' έχουν στείλει (β΄Αθήνας) δεν έχει άλλα κενά φιλολόγων αλλά ακούω για πολλά κενά σε άλλες περιοχές.Η μη με λησμόνει έχει δίκιο πως πρέπει να συστήσουμε ένα όργανο που θα προωθεί τις διεκδικήσεις μας, θα συγκεντρώνει τα κενά και θα πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις, κάτι αντίστοιχο των ΠΕ07.Ανήκω στις φουρνιές που πήραν πτυχίο πριν το '98 και έζησα την κατάργηση της επετηρίδας, τους πίνακες να μην υπάρχουν, να καλούνται αναπληρωτές κι ωρομίσθιοι αυθαίρετα απ' το τηλέφωνο χωρίς σειρά, χωρίς να παίρνει είδηση κανείς..Είδα την πδσ να λειτουργεί τύποις μόνο, δήθεν από μόνιμους που απλά καρπώνονταν τα πακέτα... Φοβάμαι πως αυτοί ξέρουν πιο πολλά κόλπα απ' αυτούς που μόλις αποχώρησαν...Μπήκα στο εσος και διάβασα πως ετοιμάζονται να τοποθετήσουν σε καίρια θέση τον Κριαρά που προϊστατο όταν εφαρμόστηκε το μονοτονικό και είναι υποστηρικτής της κατάργησης των αρχαίων...Δεν ξέρω... αλλά με τρομάζουν όλα αυτά.Πιστεύω πως πρέπει να μας φοβούνται κι όχι να μας λυπούνται. Μην περιμένουμε να μας χαριστεί τίποτα αν δεν το απαιτήσουμε. Πρέπει να είμαστε σ' επαγρύπνηση.Εύχομαι γρήγορα να βγει η γ' φάση , είναι φοβερή αυτή η αναμονή, το ξέρω καλά..Καλή εβδομάδα σε όλους.