0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: FL στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:52:45 pmΠαράθεση από: nana7 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:07:03 pmΑν μου δώσουν 10 ώρες ΠΔΣ στην πόλη μου,με συμφέρει να πάω ωρομίσθια σε άλλη πόλη;Τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση;Το εχω ξαναφραψει καιι αλλου.Η ΠΔΣ τελειωνει ~20/5 και μπορει καποιο τμημα να κοπει αν δεν ερχονται οι μαθητες.Ο πρωινος ωρομισθιος απολυεται ~20/6 και δεν τιθεται θεμα ακυρωσης τμηματος.Απο εκει και μετα εσυ βλεπεις τι σε συμφερει.Για όποιον γνωρίζει: εάν κληθεί κανείς για να κάνει ώρες ΠΔΣ και αργότερα τον καλέσουν για πρωινή ωρομισθία, μπορεί να δηλώσει παραίτηση από την ΠΔΣ;
Παράθεση από: nana7 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:07:03 pmΑν μου δώσουν 10 ώρες ΠΔΣ στην πόλη μου,με συμφέρει να πάω ωρομίσθια σε άλλη πόλη;Τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση;Το εχω ξαναφραψει καιι αλλου.Η ΠΔΣ τελειωνει ~20/5 και μπορει καποιο τμημα να κοπει αν δεν ερχονται οι μαθητες.Ο πρωινος ωρομισθιος απολυεται ~20/6 και δεν τιθεται θεμα ακυρωσης τμηματος.Απο εκει και μετα εσυ βλεπεις τι σε συμφερει.
Αν μου δώσουν 10 ώρες ΠΔΣ στην πόλη μου,με συμφέρει να πάω ωρομίσθια σε άλλη πόλη;Τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση;
σωστό αλλα το ξερεις απο την αρχή
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ 1993.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ...ΚΑΤΑΛΑ
... και τα γεροντάκια έχουμε ψυχή , αν και τώρα που γέρασα τι να την κάνω ...; ...γι αυτό κι αυτοι τωρα μας δινουν ΠΔΣ μονο που πρεπει να μετονομαστει σε...ΠΓΣ (Προσθετη Γεροντική Στηριξη) αααχ ας ηταν τα νιατα δυο φορές κι η ΠΓΣ καμία!!!
Παράθεση από: nikbak στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:32:19 pmΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ 1993.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ...ΚΑΤΑΛΑ
Οι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:14 pmΟι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...φιλε αριστο ρωτησα κατι με αφορμη το σχολιο της mother κι εσυ μου επικολλάς κατι που εχω διαβασει απειρες φορες .
Παράθεση από: che στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:58:20 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:14 pmΟι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...φιλε αριστο ρωτησα κατι με αφορμη το σχολιο της mother κι εσυ μου επικολλάς κατι που εχω διαβασει απειρες φορες . ...συγγνώμη αν σε λέρωσα ... :