0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο θα πάνει γονείς και δάσκαλοι στο Υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθούν... Επομένως θα γίνουν ακόμη περισσότερες προσλήψεις δασκάλων και αυτό είναι σίγουρα θετικό... Οι φιλόλογοι τι στο καλό κάνουν δεν έχω καταλάβει.Το Άγιος aristos2 είναι πλέον υπο συζήτηση. Με τις σκέψεις που κάνω για τη Διαμαντοπούλου αποκλείεται να θεωρούμε πλέον Άγιος... μάλλον παιδί του Χίτλερ ή του Μαρκησίου Ντε Σαντ!!
Δεν τη συμπαθώ γιατί προς το παρόν το μόνο που έχει τακτοποιήσει είναι ο αποκλεισμός μου και από την πρωινή ωρομισθία και από την ΠΔΣ. Δεν τη συμπαθώ γιατί καθυστερεί τόσο καιρό να βάλει μια γ....η υπογραφή και γιατί πολλά λέει αλλά επί του παρόντος τίποτα δεν βλέπουμε... Και γενικώς έχουν σπάσει τα νεύρα μου τόσο καιρό που περιμένω και περιμένω και περιμένω και περιμένω και περιμένω... Θα πρέπει να πάω πάλι στον ψυχίατρο να μου δώσει πιο δυνατά χάπια γιατί όσο βλέπω τον Οκτώβρη να φεύγει και την τρίτη φάση να μην έρχεται τόσο ταράζομαι!
Εμενα παντως η λογικη μου λεει οτι ΟΛΑ γινονται για εξοικονομηση χρηματων.Οση λογικη μου εχει απομεινει δηλαδη.Μια ζωη αλλωστε οι εργαζομενοι πληρωνουν το τιμημα της αψογης πολιτικης σε αυτην εδω τη χωρα.Ολα τα αλλα ειναι πρασινα αλογα.Δε νομιζω να βλεπει κανεις αλλη αιτια για την καθυστερηση αυτη.