*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 87065 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:11:36 pm »
DINAPEP το γεγονος οτι ήρθαν ευνοικα τα πραματα για τους δασκαλους δεν πρεπει να μας νευριαζει...είμαστε ολοι εκπαιδευτικοι, ολοι εχουμε τα ίδια προβλήματα και την ίδια αγωνία. και ας μην ξεχναμε οτι οι δάσκαλοι για να περασουν στις σχολες τους κουραστηκαν αρκετα...εμεις αντι για πανελληνιες εχουμε ασεπ, και πιστεψε με, μπορεί ο ανταγωνισμος να είναι μεγαλος, αλλα εαν προσπαθησεις πολυ θα τα καταφερεις. εγω ειχα ξεκινησει διαβασμα σαν τετοια εποχη πριν δυο χρόνια, για δευτερη χρονια, στο 1ο ασεπ πατωσα κανονικα. ακομα βλεπεις οτι περιμενω, αλλα τουλαχιστον ξερω οτι του χρονου θα παω πλεον σαν διορισμενη, με μισο μισθο αν ισχυουν οσα ακουγονται!!! υπομονη, ολοι στο ίδιο καζανι βραζουμε.

ναι αυτό που λες είναι και το σωστό δε λέω αλλά δεν μπορώ να ακούω 24 χρονα να κάνουν παράπονα για το μέρος στο οποίο τους έστειλαν..κάποιοι παραλογίζονται και αυτό είναι που με κάνει να θυμώνω περισσότερο   

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:21:11 »

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:16:11 pm »
καλησπέρα κορίτσια... πρέπει να επιμένουμε με τα e-mail μήπως και καταφέρουμε κατι. έχω στέιλει κι εγω αρκετα. ο ευαγγελάτος είχε θέμα με την παιδεία και μάλιστα είχε καλεσμένους αρκετούς εκπαιδευτικούς, αλλά δεν έπιασε το θεμα από ολες τις πλευρές και μάλιστα από τη δικιά μας που μας καίει... αυτό έγινε λίγο πριν τη δεύτερη φάση αν θυμάμαι καλά.
θα προσπαθήσω να μαθω νέα για τη δ φάση. θα σας ενημερώσω πάλι το βράδυ.
ας χαλαρώσουμε λίγο με αυτό αφού σήμερα είναι σίγουρο πως δεν περιμένουμε κατι... από τον αγαπημενο μου αλκίνοο που απόλαυσα εχθές το βράδυ στο θέατρο δάσους αφού υπάρχει ζωή πέρα από το pc. http://www.youtube.com/watch?v=ybBE3Z1HNyc&feature=related
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος mara25

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:22:01 pm »
εχεις μιλησει με διορισμενη νηπιαγωγο, η οποία εχει 4-5 χρόνια προυπηρεσία??? τα ίδια και χειροτερα λεμε.." οχι δεν τη θελω την αποσπαση στην καβαλα...θελω να μεινω ξανθη που εχει καλο καρναβαλι..." είμαστε για τα καρναβαλια και εμεις, μη νομιζεις...!!!! οταν ακουγα ελεγα καλα σας δίνουν τον γαιδαρο και τον κοιτατε στα δοντια??? πολλες φίλες μου είναι δασκαλες, η μια εφυγε πρωτη χρονια απο θεσσαλονικη στην ελαφόνησσο ( ενα νησακι απεναντι απο σπαρτη)  καθε μερα πηγαινοερχόταν με φερυ, με βαρκα, οτι υπηρχε τελος παντων πρόχειρο για να παει στο τριθεσιο σχολειο. οταν πηγα να τη δω πραγματικα πιστευα οτι δεν θα εφτανα ΠΟΤΕ!!! 20 ωρες μακρυα απο το σπιτι της, 3 ωρες απο την σπαρτη, χωρις αυτοκινητο...

απλα σε καθε φαση εχεις διαφορετικα προβληματα. στην αρχή πως θα μπεις...? μετα που θα πας...? και στο τελος παραπονιεσαι για το εφαπαξ!!! είναι η φυσικη ροή των πραγματων!!!

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:37:44 pm »
Γεια σας .Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.Στον πίνακα του υπουργείου έπεσα δύο θέσεις.Πόσο με επηρεάζει, στο κομμάτι που αφορά πιθανή αναπλήρωση;Επίσης, στο πίνακα της Effie, έχω σειρά 350 και κάτι.Σε ποια φάση, θα με καλέσουν; Huh Huh
Ευχαριστώ.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:21:11 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:44:40 pm »
Κρίνοντας από πέρυσι...οι φάσεις είναι πάάάάρα πολλές..η τελευταία που είχα δει πέρυσι έλεγε "Φάση ΙΗ Νηπιαγωγών"..! Με σειρά 350 υπάρχει περίπτωση να βρίσκεσαι στην 5η φάση ή στην 6η...με βάση πάντα τα κενά που θα συνεχίσουν να υπάρχουν..

Εγώ με θέση 39 στο πινακάκι της Effie τρώω τα νύχια μου και περιμένω με αγωνία την επόμενη εβδομάδα για την δ' φάση...

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 05:16:16 pm »
ονοματα για ειδικη αγωγή έβγαλαν; γιατι δεν τα βλέπω; ???

οχι τίποτα, μονο το δελτιο τυπου υπαρχει. δεν νομιζω να μας αφορα, υπαρχουν 2 πινακες νηπιαγωγων ΣΜΕΑ, ο ενας με 70 ατομα και ο δευτερος με αλλα 150...δεν ξερω ποια η διαφορα τους βεβαια...αλλα πηραν 100 άτομα, δε νομιζω να τραβηξαν και απο τον ενιαιο...θα δέιξει, αν βγουν παντως τα ονοματα δειτε τα για καλο ή για κακο
στους πινακες σμεα εχει και αρκετους που πε 60.50.ποιοι ειναι αυτοί?

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 05:39:20 pm »
Καλησπέρα, έστειλα κι εγώ e-mail στην Τσαπανίδου και καλώ και όσους-ες δεν το έκαναν (ακόμη) να το κάνουν. Δυστυχώς για αυτονόητα πράγματα, όπως το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να πιέζει κανείς. Ας πιέσουμε λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:02:14 pm »
ονοματα για ειδικη αγωγή έβγαλαν; γιατι δεν τα βλέπω; ???

οχι τίποτα, μονο το δελτιο τυπου υπαρχει. δεν νομιζω να μας αφορα, υπαρχουν 2 πινακες νηπιαγωγων ΣΜΕΑ, ο ενας με 70 ατομα και ο δευτερος με αλλα 150...δεν ξερω ποια η διαφορα τους βεβαια...αλλα πηραν 100 άτομα, δε νομιζω να τραβηξαν και απο τον ενιαιο...θα δέιξει, αν βγουν παντως τα ονοματα δειτε τα για καλο ή για κακο
στους πινακες σμεα εχει και αρκετους που πε 60.50.ποιοι ειναι αυτοί?

Προσπαθώ να βγάλω άκρη και μαυτους θα ενημερώσω συντομα....

Αποσυνδεδεμένος mara25

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:14:41 pm »
ναι, οι περισσοτερες απο οσες φευγουν βρίσκονται στο δικο μας πινακα, αλλα κορίτσια εχουν τετοιες σειρες που δυστυχως δεν επηρρεαζουν οσες ελπίζουμε να φύγουμε φετος για αναπληρωτριες. οι περισσοτερες εχουν 2000-3000 σειρα στον πίνακα...

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:40:32 pm »
Μη μου πείτε ότι οι προυπηρεσίες τους θα προσμετρήσουν στο δικό μας πίνακα!!! >:(
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:41:10 pm »
ναι, οι περισσοτερες απο οσες φευγουν βρίσκονται στο δικο μας πινακα, αλλα κορίτσια εχουν τετοιες σειρες που δυστυχως δεν επηρρεαζουν οσες ελπίζουμε να φύγουμε φετος για αναπληρωτριες. οι περισσοτερες εχουν 2000-3000 σειρα στον πίνακα...

Λοιπόν εγώ μέτρησα 28 άτομα από τα 100 που παίρνουν και βρισκονται πιο πάνω απομένα..Επομένως από τη θέση μου στον πινακα της effie(585 περιπου)τώρα βρίσκομαι κατά 28 θέσεις πιο ψηλά...Οσες όμως είναι πιο κατω στον πίνακα,αφαιρουν περισσότερες.....

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:46:42 pm »
κορίτσια για να καταλάβω από αυτούς που πήραν σήμερα υπάρχουν άτομα από τον δικό μας πίνακα; και αν ναι σε ποια θέση περίπου είναι; περιττό να σας πω ότι με το που είδα την τρίτη φάση χθές έκλαγα όλη μέρα. έμεινα έξω για 100 άτομα.... και όμως είχα μια ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 06:52:32 pm »
κορίτσια για να καταλάβω από αυτούς που πήραν σήμερα υπάρχουν άτομα από τον δικό μας πίνακα; και αν ναι σε ποια θέση περίπου είναι; περιττό να σας πω ότι με το που είδα την τρίτη φάση χθές έκλαγα όλη μέρα. έμεινα έξω για 100 άτομα.... και όμως είχα μια ελπίδα!

Τί λέμε τόση ώρα είναι απτον πίνακα...Και από σενα σιγουρα θα υπάρξουν κάποιες,όχι όμως πολλές γιατί είσαι αρκετά ψηλά...Χαλάρωσε θα σαι στην δ`φάση... ;D

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 07:00:38 pm »
πιστεψέ με μετά το χθεσινό δεν μου έχει μείνει και πολύ μυαλό. πως γίνεται να βρούμε την θέση τους; ήταν μεγάλο σοκ το χθεσινό για μένα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182799
  • Σύνολο θεμάτων: 19474
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)