*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 87088 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 07:20:20 pm »
πιστεψέ με μετά το χθεσινό δεν μου έχει μείνει και πολύ μυαλό. πως γίνεται να βρούμε την θέση τους; ήταν μεγάλο σοκ το χθεσινό για μένα.

Πωπω φαντάσου ρε'συ να ήσουν έξω για 1 άτομο.Τί θα έκανες;

Stay cool......
 8)
 8)
 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:45:07 »

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 07:23:44 pm »
πραγματικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα ήμουν. αλήθεια. έχεις δίκιο αλλά απελπίστηκα και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη!

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 07:59:19 pm »
ναι, οι περισσοτερες απο οσες φευγουν βρίσκονται στο δικο μας πινακα, αλλα κορίτσια εχουν τετοιες σειρες που δυστυχως δεν επηρρεαζουν οσες ελπίζουμε να φύγουμε φετος για αναπληρωτριες. οι περισσοτερες εχουν 2000-3000 σειρα στον πίνακα...

Λοιπόν εγώ μέτρησα 28 άτομα από τα 100 που παίρνουν και βρισκονται πιο πάνω απομένα..Επομένως από τη θέση μου στον πινακα της effie(585 περιπου)τώρα βρίσκομαι κατά 28 θέσεις πιο ψηλά...Οσες όμως είναι πιο κατω στον πίνακα,αφαιρουν περισσότερες.....
τα 28 ατομα που μετρησες ηταν ολα οσα βρηκες απτα 100 η υπαρχουν κι αλλα;εσυ τι σειρα εισαι περιπου;για να υπολογισω κ τη δικη μ σειρα τωρα

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:23:29 pm »
πραγματικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα ήμουν. αλήθεια. έχεις δίκιο αλλά απελπίστηκα και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη!

Εγώ έμεινα απέξω για 30 άτομα...να είσαι ψύχραιμη..δεν έχουν νόημα τα κλάμματα..Από βδομάδα θα ξέρουμε.

Έχει κάποιος καμμία έγκυρη πληροφορία για Δ' φάση; Ημερομηνία π.χ ;  ;D ;D :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:45:07 »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:25:54 pm »
ναι, οι περισσοτερες απο οσες φευγουν βρίσκονται στο δικο μας πινακα, αλλα κορίτσια εχουν τετοιες σειρες που δυστυχως δεν επηρρεαζουν οσες ελπίζουμε να φύγουμε φετος για αναπληρωτριες. οι περισσοτερες εχουν 2000-3000 σειρα στον πίνακα...

Λοιπόν εγώ μέτρησα 28 άτομα από τα 100 που παίρνουν και βρισκονται πιο πάνω απομένα..Επομένως από τη θέση μου στον πινακα της effie(585 περιπου)τώρα βρίσκομαι κατά 28 θέσεις πιο ψηλά...Οσες όμως είναι πιο κατω στον πίνακα,αφαιρουν περισσότερες.....
τα 28 ατομα που μετρησες ηταν ολα οσα βρηκες απτα 100 η υπαρχουν κι αλλα;εσυ τι σειρα εισαι περιπου;για να υπολογισω κ τη δικη μ σειρα τωρα

Φυσικά υπάρχουν εγώ τωρα αφαιρώντας τους είμαι περίπου 550..ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΜΕΝΑ ΉΤΑΝ ΟΙ 28

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:35:40 pm »
Κοριτσια πλακα μου κανετε???? Εγω για 3 ατομα που εμεινα απ εξω να πεσω απ το μπαλκονι δηλαδη? Πω και μια ζωη νομιζα πως εγω ημουν πολυ αγχωδης αλλα μαλλον υπαρχουν κ περισσοτερο....χιχι!!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:48:17 pm »
Tο e-mail που έστειλα στο st@ert.gr, στειλτε κι εσεις όπου μπορείτε και ξέρετε

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να επισημάνω πως μετά και τη β' φάση διορισμού αναπληρωτών νηπιαγωγών η ΔΟΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για 1070 κενα Νηπιαγωγών σε όλη την επικράτεια. Κάποια από τις τελευταίες μέρες άκουσα με περισσό ενδιαφέρον τη γ.γ. του υπουργείου παιδείας κα. Γκοτζοπούλου(αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) να διαβεβαιώνει πως θα καλυφθούν ολα τα υπάρχοντα εκείνη τη στιγμή κενά κι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 345 Νηπιαγωγών (γ' φάση).
 Αναρωτιέμαι λοιπόν, τα υπόλοιπα 725 κενά(1070-345) δεν υπάρχουν κατά τη κα. Γκοτζοπούλου; Γιατί είναι φανερό πως τουλάχιστον η μια από τις δυο πλευρές(ΔΟΕ-Υπουργείο) ψεύδεται. Και επειδή μπορώ να μαντέψω τις εκατέρωθεν απαντήσεις και επειδή στην ουσία το υπουργείο (πρέπει να) είναι ικανό να ασκεί πολιτική και όχι η ΔΟΕ, πρέπει να θυμήσω εδώ πως η πολιτική δεν πρέπει να διαχωριζεται από την ηθική.

* Είναι ηθικό λοιπόν το υπουργείο να διαβεβαιώνει πως τα πάντα είναι στη θέση τους όταν όλος ο κόσμος  και τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο η ΔΟΕ) βοούν για τα κενά και τις ελλείψεις;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση αλλά στην πράξη να μην κάνει προσλήψεις και να μην επιδεικνύει καμία φροντίδα για την υλικοτεχνική υποδομή; Πού είναι τα καινούργια νηπιαγωγεία; Πού θα στεγαστούν όλα αυτά τα παιδιά; Πού θα πάνε οι γονείς τα παιδιά τους όταν δε γίνονται δεκτά σε κανένα από τα αφυκτιούντα πλέον νηπιαγωγεία;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση και φέτος να παρουσιάζεται υπουργική διάταξη σύμφωνα με την οποία οι γονείς του χρόνου δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στο δημοτικό (για την εγγραφή του παιδιού τους στη Α' τάξη) πιστοποιητικό παρακολούθησης Νηπιαγωγείου, κάτι που εμφανώς καταστρατηγεί στην πράξη την υποχρεωτικότητα του νηπιαγωγείου;
    * Είναι λογικό το υπουργείο να ασκεί προεκλογική πολιτική και να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται. Είναι όμως και ηθικό;

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου παιδείας και ευελπιστώ σε άμεσες και μεγάλες σε αριθμούς προσλήψεις. Γιατί μεταξύ άλλων αγωνιούμε και εμπαιζόμαστε κι εμείς, οι υποψήφιοι αναπληρωτές, οι άνθρωποι που διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία. Και το δικαίωμα στην εργασία είναι ηθικό!

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:49:28 pm »
Κοριτσια πλακα μου κανετε???? Εγω για 3 ατομα που εμεινα απ εξω να πεσω απ το μπαλκονι δηλαδη? Πω και μια ζωη νομιζα πως εγω ημουν πολυ αγχωδης αλλα μαλλον υπαρχουν κ περισσοτερο....χιχι!!!

Χεχε..πωπω..τι να γίνει υπάρχει πάντα η Δ' φάση...όλοι αυτήν περιμένουμε...ελπίζω να πάρουν πολύ κόσμο..αν κι εσύ είσαι σίγουρα μέσα ;D

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:02:37 pm »
Tο e-mail που έστειλα στο st@ert.gr, στειλτε κι εσεις όπου μπορείτε και ξέρετε

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να επισημάνω πως μετά και τη β' φάση διορισμού αναπληρωτών νηπιαγωγών η ΔΟΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για 1070 κενα Νηπιαγωγών σε όλη την επικράτεια. Κάποια από τις τελευταίες μέρες άκουσα με περισσό ενδιαφέρον τη γ.γ. του υπουργείου παιδείας κα. Γκοτζοπούλου(αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) να διαβεβαιώνει πως θα καλυφθούν ολα τα υπάρχοντα εκείνη τη στιγμή κενά κι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 345 Νηπιαγωγών (γ' φάση).
 Αναρωτιέμαι λοιπόν, τα υπόλοιπα 725 κενά(1070-345) δεν υπάρχουν κατά τη κα. Γκοτζοπούλου; Γιατί είναι φανερό πως τουλάχιστον η μια από τις δυο πλευρές(ΔΟΕ-Υπουργείο) ψεύδεται. Και επειδή μπορώ να μαντέψω τις εκατέρωθεν απαντήσεις και επειδή στην ουσία το υπουργείο (πρέπει να) είναι ικανό να ασκεί πολιτική και όχι η ΔΟΕ, πρέπει να θυμήσω εδώ πως η πολιτική δεν πρέπει να διαχωριζεται από την ηθική.

* Είναι ηθικό λοιπόν το υπουργείο να διαβεβαιώνει πως τα πάντα είναι στη θέση τους όταν όλος ο κόσμος  και τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο η ΔΟΕ) βοούν για τα κενά και τις ελλείψεις;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση αλλά στην πράξη να μην κάνει προσλήψεις και να μην επιδεικνύει καμία φροντίδα για την υλικοτεχνική υποδομή; Πού είναι τα καινούργια νηπιαγωγεία; Πού θα στεγαστούν όλα αυτά τα παιδιά; Πού θα πάνε οι γονείς τα παιδιά τους όταν δε γίνονται δεκτά σε κανένα από τα αφυκτιούντα πλέον νηπιαγωγεία;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση και φέτος να παρουσιάζεται υπουργική διάταξη σύμφωνα με την οποία οι γονείς του χρόνου δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στο δημοτικό (για την εγγραφή του παιδιού τους στη Α' τάξη) πιστοποιητικό παρακολούθησης Νηπιαγωγείου, κάτι που εμφανώς καταστρατηγεί στην πράξη την υποχρεωτικότητα του νηπιαγωγείου;
    * Είναι λογικό το υπουργείο να ασκεί προεκλογική πολιτική και να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται. Είναι όμως και ηθικό;

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου παιδείας και ευελπιστώ σε άμεσες και μεγάλες σε αριθμούς προσλήψεις. Γιατί μεταξύ άλλων αγωνιούμε και εμπαιζόμαστε κι εμείς, οι υποψήφιοι αναπληρωτές, οι άνθρωποι που διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία. Και το δικαίωμα στην εργασία είναι ηθικό!

ΚΑΛΑ ΕΕΕΕΕ,ΔΕ

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:11:39 pm »
Μπράβο σου για το ωραίο e-mail!!! Άντε κορίτσια και αγόρια να αρχίσουμε όλοι να στέλνουμε τέτοια μηνύματα και που ξέρετε μπορεί να μας ακούσουν!!!

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:20:10 pm »
Ευχαριστώ Tesy και Julie21. Παρακολουθώ το forum καιρό και , καθώς πολλά  δραστήρια μέλη(ενδεικτικά αναφέρω την effie αλλά υπάρχουν πολλοί-ές ακόμη) διορίστηκαν και αποχώρησαν (σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σταδιοδρομία) αποφάσισα να "ξυπνήσω" κι εγώ λιγάκι και να ενεργοποιηθώ. Πραγματικά, αν δεν τους πιέσουμε λιγάκι με όσα μέσα διαθέτουμε, αυτοί οι τύποι είναι ικανοί να κάθονται άπραγοι και να ισχυρίζονται ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι οι πάντες και τα πάντα είναι στη θέση τους κτλ.κτλ.
Θέλει πίεση το πράγμα. Σκοπεύω να στείλω και άλλα e-mail στο άμεσο μέλλον όπου μπορώ. Πιστεύω πως καλό θα είναι όσο μπορούμε να τους ζορίζουμε (e- mail, τηλ. στο υπουργείο και ό,τι άλλο μπορούμε), μήπως και αντιληφθούν ότι είμαστε πολύς κόσμος! Τότε θα ζοριστούν πραγματικά. Και από το να ζοριζόμαστε εμείς, καλυτερα να ζορίζονται αυτοί!

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:27:43 pm »
Εγώ θα το στείλω στο εθνος που χω ακρη....Μπορώ να στείλω και το δικό σου "πνευματικό παιδί"; ???Α να σε ρωτήσω ΠΕ60 ΕΊΣΑΙ; ???

Αποσυνδεδεμένος mxatzimarkou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μια φορα στα 1000 χρονια γινεται η αγαπη αιωνια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:36:16 pm »
Το μεσημερι βλεποντας ειδησεις στην ΝΕΤ γελασα με την ψυχη μου. ΤΟ Αρακι δηλωσε οτι ολα κυλουν ομαλα! Γινονται προσληψεις....

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:43:55 pm »
κάτσε το "γίνονται" είναι καλό ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται. έχει ένα μέλλον βρε αδερφέ. το "έγιναν" και πάει τέλειωσε, αυτό θα είναι το ζόρικο!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182798
  • Σύνολο θεμάτων: 19474
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)