0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω την Παρασκευή να έχουμε Δ' φάση..το πολύ μέχρι την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Εφόσον θα είναι πριν τις εκλογές δεν πιστεύω να το αφήσουν για τελείως τελευταία στιγμή..Να ρωτήσω παιδιά..Εγώ μένω Αθήνα..Πειραιά συγκεκριμένα..Τι πιθανότητες έχω να είμαι εδώ κοντά; Υπάρχουν κενά σε Πειραιά ή Αθήνα ή Αττική γενικά; Διάβασα για πάρα πολλά κενά σε Ανατολική Αττική...Είχα βάλει όλους αυτούς τους νομούς συν το κουτάκι ότι αποδέχομαι οπουδήποτε διορισμό..Άρα;
παιδια στο forum των δασκαλων της αβ λενε για 483 ατομα πρωτοβαθμιας.αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή παραπληροφορηση,αλλα αν ισχυει και παρουμε ως δεδομενο οτι παντα παιρνουν περισσοτερους δασκαλους,υπολογιστε γυρω στους 180 δικους μας.
καλημερα σε ολουςειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με εσας.εχω νουμερο 282 μετα απο την τριτη φαση. λετε να παρουν τοσους στην δ φαση? ρωτω γιατι εχω και ενα μωρο 3 μηνων που θα το παρω μαζι μου και θα πρεπει να προετοιμαζομαι ψυχολογικα.....και οχι μονο!
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:58:49 amΕλπίζω την Παρασκευή να έχουμε Δ' φάση..το πολύ μέχρι την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Εφόσον θα είναι πριν τις εκλογές δεν πιστεύω να το αφήσουν για τελείως τελευταία στιγμή..Να ρωτήσω παιδιά..Εγώ μένω Αθήνα..Πειραιά συγκεκριμένα..Τι πιθανότητες έχω να είμαι εδώ κοντά; Υπάρχουν κενά σε Πειραιά ή Αθήνα ή Αττική γενικά; Διάβασα για πάρα πολλά κενά σε Ανατολική Αττική...Είχα βάλει όλους αυτούς τους νομούς συν το κουτάκι ότι αποδέχομαι οπουδήποτε διορισμό..Άρα;Από ότι ακούω από συναδέλφους και από το γραφείο, μάλλον η επόμενη φάση θα γίνει μέχρι την Παρασκευή....Μακάρι να ισχύει η πληροφόρηση....Αν όντως έχουν αρκετά κενά,και έχεις βάλει μπροστά αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται τίποτα....