*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 86789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #392 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:23:52 am »
παιδια στο forum των δασκαλων της αβ λενε για 483 ατομα πρωτοβαθμιας.αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή παραπληροφορηση,αλλα αν ισχυει και παρουμε ως δεδομενο οτι παντα παιρνουν περισσοτερους δασκαλους,υπολογιστε γυρω στους 180 δικους μας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:19:24 »

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:28:00 am »
Ελπίζω την Παρασκευή να έχουμε Δ' φάση..το πολύ μέχρι την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Εφόσον θα είναι πριν τις εκλογές δεν πιστεύω να το αφήσουν για τελείως τελευταία στιγμή..Να ρωτήσω παιδιά..Εγώ μένω Αθήνα..Πειραιά συγκεκριμένα..Τι πιθανότητες έχω να είμαι εδώ κοντά; Υπάρχουν κενά σε Πειραιά ή Αθήνα ή Αττική γενικά; Διάβασα για πάρα πολλά κενά σε Ανατολική Αττική...Είχα βάλει όλους αυτούς τους νομούς συν το κουτάκι ότι αποδέχομαι οπουδήποτε διορισμό..Άρα;

Από ότι ακούω από συναδέλφους και από το γραφείο, μάλλον η επόμενη φάση θα γίνει μέχρι την Παρασκευή....Μακάρι να ισχύει η πληροφόρηση....
Αν όντως έχουν αρκετά κενά,και έχεις βάλει μπροστά αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται τίποτα....

Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:51:16 am »
Μα είναι δυνατόν???!!!!! 480 άτομα για πρωτοβάθμια? Τόσα πρέπει να πάρουν μόνο νηπιαγωγούς! Για να μπορούν να καυχιούνται ότι ΚΑΤΙ έκαναν τουλάχιστον σε σχέση με τα κενά! Κ αυτά τα άτομα μόνο για δ' φάση!  Γιατί εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει και συνέχεια!  Τους μα...ες παίζουν με την υπομονή μας!! Πότε θα κάνουν κάτι σωστό επιτέλους?  Κάψιμο θέλουν!!  Τα νεύρα μου έχουν σπάσει!! Δεν θέλω πολύ...αν πετύχω κανέναν απ'αυτούς στο δρόμο μου και ζητήσει ψήφο θα τον κάψω ζωντανό!!! Και χωρίς κουκούλα!!!  Θα μας κάνουν σαν τα μούτρα τους!  Να αντιδρούμε βίαια και να μην υπολογίζουμε τίποτα και κανένα, όπως αυτοί!! Έλεος πια!!! Απλά Ε Λ Ε Ο Σ!!!

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:57:06 am »
παιδια στο forum των δασκαλων της αβ λενε για 483 ατομα πρωτοβαθμιας.αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή παραπληροφορηση,αλλα αν ισχυει και παρουμε ως δεδομενο οτι παντα παιρνουν περισσοτερους δασκαλους,υπολογιστε γυρω στους 180 δικους μας.

Με δεδομένο, ότι μετά το τελεταίο κάλεσμα των 345 ατόμων υπάρχουν πάνω από 600 κενά ακόμα (η ΔΟΕ είχε δόσει 1070 κενά πριν το γ' κάλεσμα) δεν θεωρείται πολύ μικρός ο αρθμός των 180 αναπληρωτών για την δ΄φάση? κανονικά το επόμενο κάλεσμα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ισάριθμο με το προηγούμενο, αλλά άντε να βγάλεις άκρη με την μα.... που τους δέρνει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:19:24 »

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:16:48 pm »
Εννοείται πως είναι πολύ λίγα τα 180 άτομα για δ' φάση!!  Πως θα λειτουργήσουν χωρίς προσωπικό τα σχολεία?  Τα έκλεισαν κ, καθώς δεν χρειάζεται βεβαίωση από το νηπιαγωγείο για εγγραφή στο Δημοτικό, μας γράφουν στ'αρχ....α τους!!  Αρκετά πια!  Κάτι πρέπει να κάνουμε παιδιά!!  Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση!!  Ο άνθρωπος πλάθεται κατά την προσχολική ηλικία!  Αλλά αυτοί δεν θέλουν ανθρώπους, θέλουν ΖΩΑ για να μας χειραγωγούν!!!!! Α Λ Η Τ Ε Σ!!!!

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:27:34 pm »
σιγουρα τα 180 ατομα δεν είναι ο αριθμος που θελουμε εμεις αλλα
ας κάνουμε λιγη υπομονη να δούμε τελικά ποσους θα παρουν..
δε θα αργησει απ οτι φαινεται..

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:27:49 pm »
χαλαρωστε εχω να πω εγω...καταλαβαινω γενικα την αγωνια που επικρατει κ οτι ειναι ψυχοφθορα αλλα  ολοι το περναμε...μη ξεχναμε πως ειμαστε εκπαιδευτικοι... κ στο κατω κατω καναμε τοση προσπαθεια με πανελληνιες,πανεπιστημιο,ασεπ,δηλωσεις,ανεργια τοσο καιρο κ τωρα που φτασαμε τοσο κοντα θα αγγιξουμε τα ορια μας? τωρα που σε λιγο θα γευτουμε καρπους προσπαθειας? Καποιος λογος υπαρχει που γινονται ολα σε αυτους τους ρυθμους κερδιζουμε κατι με το να βριζουμε? υπομονη υπομονη γιατι θα φτασουμε με πολλα νευρα στα σχολεια μας στο τελος....
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:30:38 pm »
απο κει που σιγα σιγα επαιρνα μια αισιοδαξια,σημερα θα τα διαβασω ολα!!!σορι που σας τα λεω κ σας,αλλα τα διαβαζω σε αλλα forum.τωρα μολις μια κοπελα ειπε οτι πηρε σε αβαθμια κ της ειπαν οτι δε γνωριζει αν θα γινει αλλη φαση γτ ακουσον ακουσον τα κενα καλυπτονται.πιστευω ομως οτι ο ανθρωπακος αυτος δεν ηξερε την τυφλα του.κ μετα μ λετε οτι σας φαινονται λιγα τα 180 ατομα.μακαρι να συνεχισουν τουλαχιστον καπως ετσι.τι να πω;για ηλιθιους μας περναμε.βεβαια για ηλιθιους μας περνανε ουτως ή αλλως που ψηφιζουμε παντα αυτους που μας κοροιδευουν.

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:35:26 pm »
Θα γευτούμε καρπούς προσπάθειας??  Αυτό είναι το ζήτημα!!! Κ όταν βλέπεις ότι ο κόπος κ η προσπάθεια τόσων χρόνων δεν αναγνωρίζονται δεν μπορείς να έχεις ψυχραιμία!!  Πίστεψέ με, τα νεύρα θα εξαφανιστούν αυτόματα όταν μας πάρουν στα σχολεία!  Από την πολλή υπομονή φτάσαμε εδώ και κάνουμε χρόνια ολόκληρα να διοριστούμε με 3-4 ΑΣΕΠ!  Κ όταν διοριστούμε σέρνουμε και τα παιδιά μας μαζί!  Είναι κατάσταση αυτή?

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:52:50 pm »
Μόλις μίλησα με Υπουργείο στο 210-3442281 και μου είπαν ότι θα υπάρξει δ'φάση, "ίσως κ μέσα στην εβδομάδα".  Αυτό ακριβώς μου είπε.  Δεν γνωρίζει, όμως, αριθμό.

Αποσυνδεδεμένος eleni73

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:56:14 pm »
καλημερα σε ολους
ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με εσας.εχω νουμερο 282 μετα απο την τριτη φαση. λετε να παρουν τοσους στην δ φαση? ρωτω γιατι εχω και ενα μωρο 3 μηνων που θα το παρω μαζι μου και θα πρεπει να προετοιμαζομαι ψυχολογικα.....και οχι μονο!

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:59:31 pm »
καλημερα σε ολους
ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με εσας.εχω νουμερο 282 μετα απο την τριτη φαση. λετε να παρουν τοσους στην δ φαση? ρωτω γιατι εχω και ενα μωρο 3 μηνων που θα το παρω μαζι μου και θα πρεπει να προετοιμαζομαι ψυχολογικα.....και οχι μονο!
για νουμερο κανεις δεν ξερει αλλα σιγουρα πρεπει να προετοιμαζεσαι αφου μεχρι τη 5η θα σε παρουν σιγουρα.!!!

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:00:46 pm »
Ελπίζω την Παρασκευή να έχουμε Δ' φάση..το πολύ μέχρι την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Εφόσον θα είναι πριν τις εκλογές δεν πιστεύω να το αφήσουν για τελείως τελευταία στιγμή..Να ρωτήσω παιδιά..Εγώ μένω Αθήνα..Πειραιά συγκεκριμένα..Τι πιθανότητες έχω να είμαι εδώ κοντά; Υπάρχουν κενά σε Πειραιά ή Αθήνα ή Αττική γενικά; Διάβασα για πάρα πολλά κενά σε Ανατολική Αττική...Είχα βάλει όλους αυτούς τους νομούς συν το κουτάκι ότι αποδέχομαι οπουδήποτε διορισμό..Άρα;

Από ότι ακούω από συναδέλφους και από το γραφείο, μάλλον η επόμενη φάση θα γίνει μέχρι την Παρασκευή....Μακάρι να ισχύει η πληροφόρηση....
Αν όντως έχουν αρκετά κενά,και έχεις βάλει μπροστά αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται τίποτα....

Thanks AnnaB...Πάντως παιδιά 180 άτομα είναι πολύ λίγα..δεν νομίζω να θέλουν να προκαλέσουν τόσο λίγο πριν τις εκλογές..

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:02:48 pm »
εμας των αγγλικων να δεις πως μας προκαλούν...........που εσεις και οι άλλοι κλάδοι μιλάτε για δ φάση και σε μας δεν έκαναν ακόμα τη β φάση...........

υγ:μεχρι τώρα πήραν μόλις 128 άτομα.και έχουμε πάθει νευρικό κλονισμο....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182740
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)