0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΑ ΚΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑ
Παράθεση από: arietta στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 10:36:08 pmΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑ
Παράθεση από: Emili στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 03:50:05 pmΕπειδη διαβασα πολλα παραπονα παραπανω για τον αριθμο των αναπληρωτων που κάλεσαν κ υποθέτουμε πως θα καλέσουν, θεωρώ πως κανανε πολλές φασεις σε αρκετα μικρό χρονικό διάστημα κ με σχετικά ικανοποιητικούς αριθμούς.Για να βλέπουμε και τα πράγματα λιγο ρεαλιστικά.Ανατρέξτε στις φάσεις των προήγουμενων ετών κ συγκρίνετε με φέτος. Θεωρώ πως ο αριθμός 180 με 200 που υποθηκε για την δ φάση είναι αρκετά λογικός, αν τον συκρίνουμε με τις φάσεις των ετών 2008 και 2007. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλες ακόμα φασεις, μεχρι Μάρτιο καλούν αναπληρωτες. Κ εμένα ακόμα δε με κάλεσαν , μακάρι να είχαν τοσες πολλές πιστώσεις κ τόσα πολλά κενά που να μας καλούσαν όλες, δεν αντιλέγω, απλά ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα και μην ελπίζουμε σε ''θαύματα'', λιγο δύσκολο να πραματοποιηθούν.[/quoΕγώ δε θα συμφωνήσω μαζί σου..Καταρχάς φέτος μειωσαν τους διορισμους κατα 180 περιπου λιγότερους...900 διορίστηκαν περσυ,710 φέτος...επίσης περσυ μεχρι την 3`φάση κάλεσαν 1546,ενώ φέτος 1286,δηλαδή 260 λιγότερους,αν ξέρω καλή αφαίρεση.....ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ το 180-200 άτομα που ειπωθηκε για δ`φάση σου φαίνεται λογικός αριθμός,σόρυ που στο λέω αλλά μηπως είσαι συγγενης του Αλογοσκουφη; ελα μην πειράζεσαι πραγματικά όμως πολλή τσιγκουνια φετοςΟύτε συγγενης με τον Αλογοσκούφη είμαι, ούτε καμία σχέση θέλω να έχω με αυτούς. Απλά φέτος μου φάνηκε πως οι φάσεις γίνανε πολύ κοντά η μία με την άλλη. Για τους διορισμούς έχεις δίκιο οτι είναι λιγότεροι φέτος. Καλύτερα όμως είναι να συγκρίνουμε με τα δεδομένα του 2007, τότε που ειχε ξαναγίνει ο ασεπ. Οσο για τα κενά το ξέρω οτι δεν είναι λογικό να καλύπτονται αφου εχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά και μέχρι τον Μάρτιο, απλά πλέον σκεφτομαι κ κινούμε με βάση τον δικό τους παραλογισμό, όπου το δικό τους παράλογο έχει γίνει λογικό κ για μένα.
Επειδη διαβασα πολλα παραπονα παραπανω για τον αριθμο των αναπληρωτων που κάλεσαν κ υποθέτουμε πως θα καλέσουν, θεωρώ πως κανανε πολλές φασεις σε αρκετα μικρό χρονικό διάστημα κ με σχετικά ικανοποιητικούς αριθμούς.Για να βλέπουμε και τα πράγματα λιγο ρεαλιστικά.Ανατρέξτε στις φάσεις των προήγουμενων ετών κ συγκρίνετε με φέτος. Θεωρώ πως ο αριθμός 180 με 200 που υποθηκε για την δ φάση είναι αρκετά λογικός, αν τον συκρίνουμε με τις φάσεις των ετών 2008 και 2007. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλες ακόμα φασεις, μεχρι Μάρτιο καλούν αναπληρωτες. Κ εμένα ακόμα δε με κάλεσαν , μακάρι να είχαν τοσες πολλές πιστώσεις κ τόσα πολλά κενά που να μας καλούσαν όλες, δεν αντιλέγω, απλά ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα και μην ελπίζουμε σε ''θαύματα'', λιγο δύσκολο να πραματοποιηθούν.[/quoΕγώ δε θα συμφωνήσω μαζί σου..Καταρχάς φέτος μειωσαν τους διορισμους κατα 180 περιπου λιγότερους...900 διορίστηκαν περσυ,710 φέτος...επίσης περσυ μεχρι την 3`φάση κάλεσαν 1546,ενώ φέτος 1286,δηλαδή 260 λιγότερους,αν ξέρω καλή αφαίρεση.....ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ το 180-200 άτομα που ειπωθηκε για δ`φάση σου φαίνεται λογικός αριθμός,σόρυ που στο λέω αλλά μηπως είσαι συγγενης του Αλογοσκουφη; ελα μην πειράζεσαι πραγματικά όμως πολλή τσιγκουνια φετος
gogapina μαζί θα φύγουμε από Θεσσαλονίκη μάλλον γιατί και'γω περιμένω να φύγω.Έτσι ελπίζω τουλάχιστον,είμαι στο 239 στον πίνακα της Effie.Το απόγευμα ξεκίνησα να φτιάχνω βαλίτσες και σε λίγο θα ψάξω τα πάντα για ΚΤΕΛ,τρένα και κυρίως πλοία γιατί έχω βάλει μόνο νησιά(οκ και το κουτάκι)!!!!Την έχω ψωνίσει κανονικά και φοβάμαι μήπως όταν βγει η φάση προσγειωθώ απότομα και φάω τα μούτρα μου!Αλλά οφείλω να βρίσκομαι σε ετοιμότητα..Μακάρι την επόμενη βδομάδα να βρίσκομαι Κυκλάδες