0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει στην περίπτωση που κάποιος πάρει απόσπαση για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε σχολείο άλλης περιοχής του ίδιου νομού;Είμαι νεοδιόριστη και στην περιοχή που διορίστηκα ήμουν υπεράριθμη. Αναγκάστηκα σε απόσπαση σε σχολείο άλλης πόλης (περιοχή Β) ενώ είχα ήδη μετακομίσει στην πόλη όπου διορίστηκα (περιοχή Α). Εχω τοποθετηθεί σε σχολείο της Α περιοχής από το οποίο φαίνεται ότι πήρα την απόσπαση για ένα σχολείο της περιοχής Β (15 ωρες) από το οποίο διατίθεμαι σε ένα άλλο σχολείο της περιοχής Β, στην ίδια πόλη για τις υπόλοιπες 6 ωρες. Τα δύο σχολεία της περιοχής Β συστεγάζονται. Δικαιούμαι οδοιπορικά για την μετακίνηση από την πόλη στην περιοχή Α όπου διαμένω, στην πόλη στην περιοχή Β;
Παράθεση από: dandelion στις Νοέμβριος 16, 2010, 11:52:06 μμΜήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει στην περίπτωση που κάποιος πάρει απόσπαση για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε σχολείο άλλης περιοχής του ίδιου νομού;Είμαι νεοδιόριστη και στην περιοχή που διορίστηκα ήμουν υπεράριθμη. Αναγκάστηκα σε απόσπαση σε σχολείο άλλης πόλης (περιοχή Β) ενώ είχα ήδη μετακομίσει στην πόλη όπου διορίστηκα (περιοχή Α). Εχω τοποθετηθεί σε σχολείο της Α περιοχής από το οποίο φαίνεται ότι πήρα την απόσπαση για ένα σχολείο της περιοχής Β (15 ωρες) από το οποίο διατίθεμαι σε ένα άλλο σχολείο της περιοχής Β, στην ίδια πόλη για τις υπόλοιπες 6 ωρες. Τα δύο σχολεία της περιοχής Β συστεγάζονται. Δικαιούμαι οδοιπορικά για την μετακίνηση από την πόλη στην περιοχή Α όπου διαμένω, στην πόλη στην περιοχή Β;Νομίζω πως ναι εφόσον η κύρια τοποθέτησή σου είναι στην πόλη Α. Και μάλιστα η χιλιομετρική απόσταση θα μετρηθεί από το σχολείο Α μέχρι τα σχολεία Β