0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ή με νεοδιόριστο (φετινό , που δεν έχουν γίνει ακόμη οι διορισμοί) με την προϋπόθεση ότι δεν έγιναν αιτήσεις για μετάθέσεις που δεν ικανοποιήθηκαν για τη συγκεκριμένη περιοχή, ή καθόλου , οπότε θα καλυφθεί λειτουργικά.
Ήθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να απαντήσει σχετικά με το εξής σενάριο:Έστω σύζυγος στρατιωτικού πετυχαίνει να πάρει απόσπαση (κάνοντας χρήση του νόμου 2946/2001 αρθ.21) στο νομό όπου και υπηρετεί ο σύζυγος, δηλ. στο νομο Έβρου. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός τοποθετείται με απόφαση του ΠΥΣΔΕ στις Φέρες (Α' Έβρου),ενώ ο σύζυγος ζει και εργάζεται στη Σαμοθράκη(Δ' Έβρου). Η ερώτηση είναι η εξής:Ύπάρχει νόμος που θα την κάλυπτε ώστε να μπορέσει να τοποθέτηθεί σε σχολείο που ανήκει στη Δ΄Έβρου ακόμη και όταν δεν υπάρχουν κενά στην ειδικότητά της;
Παράθεση από: gravamaria στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:12:18 pmΉθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να απαντήσει σχετικά με το εξής σενάριο:Έστω σύζυγος στρατιωτικού πετυχαίνει να πάρει απόσπαση (κάνοντας χρήση του νόμου 2946/2001 αρθ.21) στο νομό όπου και υπηρετεί ο σύζυγος, δηλ. στο νομο Έβρου. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός τοποθετείται με απόφαση του ΠΥΣΔΕ στις Φέρες (Α' Έβρου),ενώ ο σύζυγος ζει και εργάζεται στη Σαμοθράκη(Δ' Έβρου). Η ερώτηση είναι η εξής:Ύπάρχει νόμος που θα την κάλυπτε ώστε να μπορέσει να τοποθέτηθεί σε σχολείο που ανήκει στη Δ΄Έβρου ακόμη και όταν δεν υπάρχουν κενά στην ειδικότητά της;Υπάρχει διυπουργική απόφαση που σε καλύπτει.Τη χρησιμοποίησε γνωστή μου πάλι για τον ΈβροΜπορείς να δημοσιευσεις την απόφαση ?Το 2003 που χα κάνει ερώτημα στο ΥΠΕΠΘ μου ειχαν απαντήσειοτι η τοποθέτηση μου είναι στην καλή πρόθεση του ΠΥΣΠΕ.Εγω φοβόμουν το αντίθετο.Ο άντρας μουυπηρετούσε Σουφλί και φοβόμουν οτι θα με τοποθετούσαν Σαμοθράκη.Δεν μου είχαν πει τίποτα γιατη διυπουργική
Παράθεση από: gravamaria στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:12:18 pmΉθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να απαντήσει σχετικά με το εξής σενάριο:Έστω σύζυγος στρατιωτικού πετυχαίνει να πάρει απόσπαση (κάνοντας χρήση του νόμου 2946/2001 αρθ.21) στο νομό όπου και υπηρετεί ο σύζυγος, δηλ. στο νομο Έβρου. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός τοποθετείται με απόφαση του ΠΥΣΔΕ στις Φέρες (Α' Έβρου),ενώ ο σύζυγος ζει και εργάζεται στη Σαμοθράκη(Δ' Έβρου). Η ερώτηση είναι η εξής:Ύπάρχει νόμος που θα την κάλυπτε ώστε να μπορέσει να τοποθέτηθεί σε σχολείο που ανήκει στη Δ΄Έβρου ακόμη και όταν δεν υπάρχουν κενά στην ειδικότητά της;Υπάρχει διυπουργική απόφαση που σε καλύπτει.Τη χρησιμοποίησε γνωστή μου πάλι για τον Έβρο