0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα!! Κatiafil ,, αρχίζεις δουλειά ?? μπράβο...εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή!! μην ακούς φήμες .. όπως θέλει τα λέει ο καθένας και πολλές φορές βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα για το κάθε σχολείο..θα μας ενημερώνεις ό,τι μαθαίνεις ετσι δεν είναι??
καλησπερα, εμαθα οτι καλεσαν και μερικουσ βοιωτια αλλα θα καλεσουν πολλους απο τριτη. αντε να δουμε. σημερα γινονταν τα μαγειρεματα για την ΠΔΣ.
αρχες της εβδομαδας συναδελφος ξενογλωσσης φιλολογιας σε νομο της περιφερειας κεντρικης Μακεδονιας ενημερωθηκε απο το γραφειο α κ βθμιας εκπαιδευσης του νομου οτι καλυφθηκαν ολες οι θεσεις ωρομισθιων στην ειδικοτητα της. στη συνεχεια κινητοποιησε ενα μεσο(το οποιο ανεφερε οτι παντα κρατανε κενα βυσματικα) κ την επομενη μερα την καλεσαν απο το γραφειο για 12 ωρες ωρομισθιας !!!αραγε σε εμα ςτους ΠΕ02 γινονται αυτα ή ειμαστε πιο υποψιασμενοι με πινακες κτλ?
Ναι βρε παιδιά,ας μας πει κάποιος τι ξέρει ,γιατι αγωνιούμε....Εγώ το μόνο που έμαθα αυτή την εβδομάδα είναι ότι καλέσαν στην Εύβοια 3 ωρομισθιους για μια θέση και αρνήθηκαν και οι 3...ξεκινήσαν από ψηλά στον πίνακα και δεν ξέρω που έφτασαν
Παράθεση από: Elpida!!! στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:33:10 pmΝαι βρε παιδιά,ας μας πει κάποιος τι ξέρει ,γιατι αγωνιούμε....Εγώ το μόνο που έμαθα αυτή την εβδομάδα είναι ότι καλέσαν στην Εύβοια 3 ωρομισθιους για μια θέση και αρνήθηκαν και οι 3...ξεκινήσαν από ψηλά στον πίνακα και δεν ξέρω που έφτασαν Γιατί δεν τηλεφωνείτε στις διδε των αντίστοιχων νομών ναρωτήσετε ποιόν καλέσαν τελευταίο;; Νομίζω πως με την ερχόμενη φάση αναπληρωτών θα μείνουν κενές θέσεις φιλολόγων, οπότε αναγκαστικά θα κληθούν ωρομίσθιοι. Πάντως πέρυσι έφθασαν αρκετά χαμηλά στην Εύβοια: περίπου στα δέκα μόρια
Ρε παιδιά στη λήξη της σύμβασης γράφει λύεται αυτοδικαίως για τον ωρομίσθιο αν επιστρέψει ο μόνιμος ή στη θέση του προσληφθεί αναπληρωτής.Άρα αν προσληφθούν αναπληρωτές δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιοι που καλύπτουν κενά αναπληρωτών (2 ωρομίσθιοι σε ένα σχολείο) να απολυθούν??? Σας το λέω γιατι πέρσυ έγινε σε Καβάλα και Δράμα.....πήραν αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι απολύθηυκαν.....βέβαια ήταν νωρίς και τους ξαναπήραν αλλά λέω δεν υπάρχει κίνδυνος.......??Λογικά σε ξαναπαίρνουν...κι αν δεν υπάρχουν θέσεις πρέπει να παίρνεις τη θέση του τελευταίου ωρομίσθιου,όπως γίνεται με τις ωρομίσθιες που έχουν άδειες κύησης