0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες στο σχολείο του αντρα μου,α Ευβοιας,παρουσιάστηκε ωρομισθια φιλόλογος,με σειρά κάτω του 60 και πάνω απο 22μόρια,η οποία βέβαια στην επόμενη φάση θα φύγει αναπληρώτρια.Απο ο,τι καταλαβαίνετε πίνακας στην Ευβοια είναι πολύ πίσω ακόμη....έλεος πια, πότε περιμένουν να παρουν κόσμο...
Παράθεση από: Elpida!!! στις Οκτωβρίου 27, 2009, 03:11:13 pmχθες στο σχολείο του αντρα μου,α Ευβοιας,παρουσιάστηκε ωρομισθια φιλόλογος,με σειρά κάτω του 60 και πάνω απο 22μόρια,η οποία βέβαια στην επόμενη φάση θα φύγει αναπληρώτρια.Απο ο,τι καταλαβαίνετε πίνακας στην Ευβοια είναι πολύ πίσω ακόμη....έλεος πια, πότε περιμένουν να παρουν κόσμο...Έλα,, μην ανησυχείς !!! θα τους πάρουν όλους μαζί.....το καλό αργεί να ρθει..η
Παράθεση από: frerar στις Οκτωβρίου 25, 2009, 12:02:19 pmΣ' ευχαριστούμε Κatiafil!!!!!!Να σας "φτιάξω" λίγο ακόμη: από Αταλάντη(Γ΄ Φθιώτιδας) φύγαν 3 ωρομίσθιες (μπορεί και 4!!) , καθώς κλήθηκαν προχθές αναπληρώτριες
Σ' ευχαριστούμε Κatiafil!!!!!!
Παράθεση από: katiafil στις Οκτωβρίου 25, 2009, 02:16:51 pmΠαράθεση από: frerar στις Οκτωβρίου 25, 2009, 12:02:19 pmΣ' ευχαριστούμε Κatiafil!!!!!!Να σας "φτιάξω" λίγο ακόμη: από Αταλάντη(Γ΄ Φθιώτιδας) φύγαν 3 ωρομίσθιες (μπορεί και 4!!) , καθώς κλήθηκαν προχθές αναπληρώτριεςμήπως μπορούμε να μάθουμε αν καλυφθηκαν αυτές οι θέσεις και από ποιους?katiafil,έχεις κάποια ενημέρωση?
Ακόμη εξακολουθεί να υφίσταται το κενό στην Παλαιοκατούνα (7 ώρες) που δεν πήγε κανείς ακόμη. Πάντως , αν καλέσουν κάποιον για εκεί ζητήστε πρόσθετα, έστω σε άλλο σχολείο (μέσα στο Καρπενήσι άρχισε να λειτουργεί και δεύτερο λύκειο) τις 4 ώρες που υπολείπονται ώστε να συμπληρωθεί το 11ωρο. Μπορεί και να σας τις δώσουν
Παράθεση από: katiafil στις Οκτωβρίου 30, 2009, 10:54:17 pmΑκόμη εξακολουθεί να υφίσταται το κενό στην Παλαιοκατούνα (7 ώρες) που δεν πήγε κανείς ακόμη. Πάντως , αν καλέσουν κάποιον για εκεί ζητήστε πρόσθετα, έστω σε άλλο σχολείο (μέσα στο Καρπενήσι άρχισε να λειτουργεί και δεύτερο λύκειο) τις 4 ώρες που υπολείπονται ώστε να συμπληρωθεί το 11ωρο. Μπορεί και να σας τις δώσουν εγώ έχω δηλώσει Ευρυτανία ,, αλλά είμαι στα κάτω κάτω του πίνακα.. ωστόσο,, πήρα τηλέφωνο Ευρυτανία μετά τη γ φάση των αναπληρωτών και μου είπε ένας υπάλληλος με ύφος και καμάρι ότι δεν έχουν κενά για ωρομισθίους , γιατί πήραν αναπληρωτές!!!εγώ πιστεύω αυτό που λες Κatiafil..
καλή βδομάδα!! Η Εύβοια κάλεσε το 90 ..Εlρida είσαι κοντά?? Στην Ευρυτανία σταμάτησαν στο 85.. το κενό στην Πλαιοκατούνα όντως εξακολουθεί να υφισταται..