0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
PENAKI, ασκείς κοινωνικό ρατσισμό σε όσους από βιολογικούς είτε άλλους λόγους δε μπόρεσαν να κάνουν παιδιά;;;; Ο ''ανθρωπισμός'' εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε παντρεμένους και σε έχοντες τέκνα;;;
Δεν έχω παιδια, ούτε ειμ παντρεμένη. Ο γάμος δεν λέει κ κάτι , οκ σχέση με τη βούλα είναι.Αλλά σε μια χώρα που δεν κανει παιδιά ΚΑΝΕΙΣ, να στελνεις μανάδες πάνω στο βουνό κ να πρέπει ή να μην δουλέψουν ή να παρατησουν στην κυριολεξία τα παιδιά τους στην γιαγιά ΕΑΝ υπάρχει, είναι λίγο οξύμωρο, δεν είναι? Επίσης, να στέλνεις έναν ΑΜΕΑ στο βουνό που η ζωή του ακόμα κ στην πόλη είναι ήδη μαρτυρίο από το πάρκινγκ μέχρι τη ράμπα που παρκάρει το κάθε παχύδερμο όταν ακόμα και στους γιατρούς !!!οι ΑΜΕΑ παίρνουν θέση σε όποιο νοσοκομείο θέλουν ακόμα κ μέσα στην Αθήνα! είναι εξωφρενικό. Απλά. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες κ κοιτάζει ο καθένας το τομάρι του ενσυναίσθηση του κ
Γνωρίζουμε αν από ωρομίσθιος έχεις δυνατότητα αναβάθμισης σε μειωμένου ή πλήρους;
Τα μοναδικά κριτήρια που πρέπει να υπάρχουν για τοποθέτηση πρέπει να είναι πρώτα η εντοποιότητα και μετά η σειρά στον πίνακα. Έτσι ας δηλώσει ο κάθε πολύτεκνος, ΑΜΕΑ και όποιος άλλος θέλει μόνο την περιοχή της μονίμου κατοικίσας του για να έχει και σχετική προτεραιότητα κατά τις τοποθετήσεις.
Συνάδελφοι είμαι νέος (όχι ιδιαίτερα, ηλικιακά τουλάχιστον...) και τρέχω πρώτη φορά αυτό το σπριντ πριν την τοποθέτηση, γιαυτό συγχωρήστε με αν έχει απαντηθεί νωρίτερα. Προσπάθησα να βρω κάτι σχετικό, αλλά δεν μπόρεσα.Στην περίπτωση που οι επιλογές τοποθέτησης σε σχολείο είναι δύο, ενώ ταυτόχρονα και οι επιλεγμένοι αναπληρωτές της ειδικότητας είναι πάλι δύο, ποιά είναι τα κριτήρια στα οποία θα βασιστεί η σχετική Δ/νση για να μας τοποθετήσει σε σχολείο; Με απλά λόγια, ο πίνακας κατάταξης είναι το μόνο που έχει ισχύ και σε αυτή την περίπτωση; Αν εγώ πχ είμαι πάνω από το συνάδελφο της ειδικότητας, επιλέγω τελικά εγώ που θα πάω;Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.Καλή αρχή και συγχαρητήρια σε όλους.
Αποκλειστικά η σειρά του πίνακα. Αν είσαι υψηλότερα του άλλου επιλέγεις εσύ.