0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:55:26 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:35:41 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στα κοινωνικά κριτήρια τοποθέτησης μπορεί να συμπεριληφθεί η περίπτωση ατόμου με πρόβλημα υγείας όπου χρειάζεται κάποια παρακολούθηση.Για παράδειγμα στα Δωδεκάνησα έχει μεγάλη σημασία εάν θα είσαι στη Ρόδο όπου έχει νοσοκομείο ή θα είσαι στους Λειψούς, που αν έχει κάποιου είδους ιατρικό κέντρο θα είναι θαύμα.
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:35:41 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στα κοινωνικά κριτήρια τοποθέτησης μπορεί να συμπεριληφθεί η περίπτωση ατόμου με πρόβλημα υγείας όπου χρειάζεται κάποια παρακολούθηση.Για παράδειγμα στα Δωδεκάνησα έχει μεγάλη σημασία εάν θα είσαι στη Ρόδο όπου έχει νοσοκομείο ή θα είσαι στους Λειψούς, που αν έχει κάποιου είδους ιατρικό κέντρο θα είναι θαύμα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στα κοινωνικά κριτήρια τοποθέτησης μπορεί να συμπεριληφθεί η περίπτωση ατόμου με πρόβλημα υγείας όπου χρειάζεται κάποια παρακολούθηση.Για παράδειγμα στα Δωδεκάνησα έχει μεγάλη σημασία εάν θα είσαι στη Ρόδο όπου έχει νοσοκομείο ή θα είσαι στους Λειψούς, που αν έχει κάποιου είδους ιατρικό κέντρο θα είναι θαύμα.
Ευχαριστω πολυ bitch,αρα στη δικη μου περιπτωση(αν γινει αυτο)δικαιουμαι να ζητησω το λογο η δεν καταλαβα καλα;
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:09:38 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:55:26 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:35:41 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στα κοινωνικά κριτήρια τοποθέτησης μπορεί να συμπεριληφθεί η περίπτωση ατόμου με πρόβλημα υγείας όπου χρειάζεται κάποια παρακολούθηση.Για παράδειγμα στα Δωδεκάνησα έχει μεγάλη σημασία εάν θα είσαι στη Ρόδο όπου έχει νοσοκομείο ή θα είσαι στους Λειψούς, που αν έχει κάποιου είδους ιατρικό κέντρο θα είναι θαύμα.
Συγνώμη, επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ, τελικά ισχύει αυτό"3. Η τοποθέτηση των προσλαμβανομένων αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες γίνεται με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερα από δήλωση των προσλαμβανομένων για την τοποθέτησή τους στα λειτουργικά κενά. Κατά την τοποθέτηση αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σε σχολεία της ίδιας περιοχής διορισμού από υποψηφίους του πίνακα A λαμβάνoνται υπόψη τα κριτήρια του άρθρου 138, παρ. 1, περίπτωση γ του Ν. 2725/1999. Κατά την τοποθέτηση σε σχολεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης των προερχομένων από τον πίνακα B προτιμώνται κατά σειρά:α) οι γονείς τεσσάρων παιδιών, που είναι ανήλικα ή σπουδάζουν ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία,β) οι πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία,γ) οι γονείς με τρία ή δύο ή ένα παιδί,δ) οι έγγαμοι χωρίς παιδιά καιε) οι έχοντες τα περισσότερα μόρια. Μεταξύ των ανηκόντων στην ίδια κατηγορία, που προέρχονται από τον πίνακα B προτιμώνται οι έχοντες και εντοπιότητα."ή αυτό;"μετράει η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών και τα κοινωνικά κριτήρια τα οποία ακολουθούνται οπως και στη σειρά των μεταθέσεων"Δηλαδή τι προκρίνεται τελικά; Η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών ή η οικογενειακή κατάσταση; Πέρυσι, στη Διεύθυνση που με είχαν προσλάβει δεν μου είπαν καν να δηλώσω συγκεκριμένα σχολεία, μόνο περιοχές γενικώς και αορίστως, δεν είχα καν φόρμα τοποθέτησης με κουτάκια όπως μου τα περιγράφετε, μου είπαν να γράψω εάν έχω παιδί ή όχι, αλλά ότι αυτό ως κριτήριο θα ακολουθούσε τα μόρια, που ήταν το πρώτο κριτήριο τοποθέτησης. Στα μέσα της χρονιάς ανακάλυψα τον πρώτο νόμο, του οποίου και το απόσπασμα παραθέτω στην αρχή, που προκρίνει την οικογενειακή κατάσταση, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά, είχα χάσει και τις τρεις πρώτες προτιμήσεις μου αδιαμαρτύρητα (από συναδέλφους, που, όπως μου είπαν από τη Διεύθυνση είχαν περισσότερα μόρια από μένα (χωρίς βέβαια να μου πουν ονόματα). Η bitch, αν κατάλαβα καλά, παραθέτει άλλο απόσπασμα (από παλαιότερο ίσως νόμο;), που επιβεβαιώνει όμως αυτό που μου είπαν στη Διεύθυνση. Τι ισχύει τελικά; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;