0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν καλούν στα σδε για συνέντευξη όλους όσους έχουν κάνει τα χαρτιά τους ή αυτούς που βρίσκονται υψηλότερα στον πίνακα;
Γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να αλλάξεις ώρα στη συν/ξη? Όχι μέρα ώρα.Κάποιος που έχει ξαναπάει σε συν/ξη του ιδεκε, μπορεί να μας πει αν τηρείται το ωράριο, ή αν υπάρχουν καθυστερήσεις κ αναμονές?Την ώρα που μου έχουν βάλει τη συν/ξη έχω μάθημα, την ίδια ώρα ακριβως κ δεν ξέρω τι να κάνω
επρεπε να περασουν για παραδειγμα στις 18.00 ερχοντουσαν στισ 12.00 και τους δεχοντουσαν (χωρις να εχουν ερθει σε συνεννοηση με καποιον).
Παιδια να σας ρωτησω κατι?? βγηκαν οι συνεντευξεις για ωρομιθιους για τα σδε ! εχω κανει σε 2 προκυρηξεις χαρτια,τα εχω στειλει εμπροθεσμα και συστημενα και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜ
Παιδία οι άνθρωποι δεν παίζονται!!Εκαναν το κορυφαίο.Με έχουν σε συνέντευξη σε μία δομή στην Αθήνα στις 9:30 το πρωί και ταυτόχρονα την ίδια μέρα με έχουν σε συνέντευξη στις 5 το απόγευμα σε άλλη δομή στον Πύργο Ηλείας, απόσταση 4,5 ώρες με συγκοινωνία.Όταν τους ρώτησα τί να κάνω μου ειπαν, διάλεξε σε ποιά δομή θέλεις να πας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν συνεργάζονται οι δομές μεταξύ τους.Έλεος πιαααααααααααααα
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:07:37 pmEYXARISTΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...εννοω οτι εστειλα και για ωρομισθια στα σδε και για ωρομισθια στο προγραμμα οδυσσεας που ειναι για μεταναστες.οι ωρομίσθιοι για τον Οδυσσεα δεν εχουν ανακοινωθει ακομη και δεν εχουν σχεση με τα ΣΔΕ.Οσο για τους ωρομισθιους στα ΣΔΕ ,σήμερα ολοκληρώθηκαν οι ανακοινώσεις για όλες τις περιοχές. Μήπως η περιοχή που δήλωσες δεν είναι στις χθεσινές αλλά στις σημερινές;Δες λιγο πιο προσεκτικά
EYXARISTΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...εννοω οτι εστειλα και για ωρομισθια στα σδε και για ωρομισθια στο προγραμμα οδυσσεας που ειναι για μεταναστες.
Παράθεση από: grooog στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 06:25:19 pmΠαράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:07:37 pmEYXARISTΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...εννοω οτι εστειλα και για ωρομισθια στα σδε και για ωρομισθια στο προγραμμα οδυσσεας που ειναι για μεταναστες.οι ωρομίσθιοι για τον Οδυσσεα δεν εχουν ανακοινωθει ακομη και δεν εχουν σχεση με τα ΣΔΕ.Οσο για τους ωρομισθιους στα ΣΔΕ ,σήμερα ολοκληρώθηκαν οι ανακοινώσεις για όλες τις περιοχές. Μήπως η περιοχή που δήλωσες δεν είναι στις χθεσινές αλλά στις σημερινές;Δες λιγο πιο προσεκτικά εγω στειλα για 1.ΣΔΕ (στα οποια βγηκαν οι συνεντ σε περιοχη μου και ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ) και για 2. το ΟΔΥΣΣΕΑΣ . Το ονομα μου το εβαλαν Μ Ο Ν Ο στην λιστα απορριφθεντων των ΚΕΕ ολης της χωρας για τα οποια δεν εχω στειλει αιτηση...ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ