0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλο!!!!Εμενα μου είπαν ότι έχω 17 μόρια από προσόντα και στη συνεντευξη μάλλον απο ότι είδα πήρα 16...Έχω ελπίδες???Ξέρει κανείς???
στα σδε οι εκπαιδευομενοι είναι από 18 εως 60 plus. βασικη προυποθεση ειναι να εχουν τελειωσει το δημοτικο και να μην εχουν ολοκληρωσει την Γ γυμνασιου. τωρα οσον αφορα τη συνεντευξη ρωτουν απο προυπηρεσια, τυπικα προσοντα μεχρι ενεργητικες τεχνικες διδασκαλιας σε εκπαιδευση ενηλικων. δηλαδη τροπους διδασκαλιας
Παράθεση από: mariliakor στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 12:36:39 pmστα σδε οι εκπαιδευομενοι είναι από 18 εως 60 plus. βασικη προυποθεση ειναι να εχουν τελειωσει το δημοτικο και να μην εχουν ολοκληρωσει την Γ γυμνασιου. τωρα οσον αφορα τη συνεντευξη ρωτουν απο προυπηρεσια, τυπικα προσοντα μεχρι ενεργητικες τεχνικες διδασκαλιας σε εκπαιδευση ενηλικων. δηλαδη τροπους διδασκαλιαςνα σαι καλα!αυτο για το 60 δλδ ειναι σιγουρο???γιατι σε μια αξιοπιστη ιστοσελιδα διαβασα οτι ειναι μεχρι 30...τι να πω??? :-/αντε να δουμε τι θα με ρωτησουν κι εμενα...
ααα και κατι αλλο τα ονοματα της επιτροπης που σε εξεταζει απο που τα μαθαινεις?και κατι ακομα,αυτη η επιτροπη τι ειναι?δλδ ποιοι την απαρτιζουν??δεν εχω καταλαβει...