0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το βέλτιστο θα ήταν να ανακοινώσουν νέους πίνακες χωρίς να υπολογίσουν τα μόρια που πήρε ο κάθε υποψήφιος στη συνέντευξη. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που έγινε στην προκήρυξη των ΕΠ.ΟΠ. Ότι και να γίνει όμως, πως λειτουργούν αυτή τη στιγμή τα ΣΔΕ με τόσα πολλά κενά ωρομισθίων;Και κάτι ακόμη, πόσο σοβαρό είναι ένα δημόσιο σχολείο όταν θα αρχίσει τα μαθήματά του στην καλύτερη περίπτωση στα μέσα του Νοέμβρη;
παιδια δεν νομιζω να ξαναστειλουμε χαρτια !αυτο θα ηταν τουλαχιστον γελοιο,,,
ΟΤΑΝ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 80%.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.
Υπόθεση "stage" και στο ΙΔΕΚΕ.Με μαγείρεμα συνέντευξης βάζαν όποιον ήθελαν.Τα στελέχη του ΙΔΕΚΕ είναι παιδιά του Τσαμαδιά και Σταϊκούρα. Ρωτήστε για το ποιοι είναι, τί έκαναν και για ποιους λόγους τα δύο παραπάνω λαμόγια. Συμβάσεις επί συμβάσεων και ανανεώσεις....Όλη η Λαμία στο ΙΔΕΚΕ!!!
Παράθεση από: destilje στις Νοεμβρίου 03, 2009, 02:55:24 pmΥπόθεση "stage" και στο ΙΔΕΚΕ.Με μαγείρεμα συνέντευξης βάζαν όποιον ήθελαν.Τα στελέχη του ΙΔΕΚΕ είναι παιδιά του Τσαμαδιά και Σταϊκούρα. Ρωτήστε για το ποιοι είναι, τί έκαναν και για ποιους λόγους τα δύο παραπάνω λαμόγια. Συμβάσεις επί συμβάσεων και ανανεώσεις....Όλη η Λαμία στο ΙΔΕΚΕ!!! Και με ψεύτικα χαρτιά θα προσθέσω εγώΠες τα χρυσόστομε/η !!!!!
ΘΕΩΡΩ ΘΡΑΣΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ STAGE.ΣΤΑ ΣΔΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ FAX ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΑΠΟ ΜΠΛΕ Ή ΠΡΑΣΙΝΟ
.... και πήγα και τους έχεσα προσωπικώς (τους 2 από τους τρεις της επιτροπής) την επομένη της δημοσίευσης της βαθμολογίας της συνέντευξης. Η πλάκα επίσης, είναι, ότι είχαν βάλει το κεφάλι κάτω και δε μιλούσαν κατά τη διάρκεια του χεσίματος. Η απόλυτη ένδειξη ενοχής... Το κωλόβυσμα που λέγαμε παραπάνω δρα ακόμα ανενόχλητο, αλλά είναι και γκαντέμης ρε παιδί μου... Μάλλον από τις κατάρες που του έχω ρίξει...Άλλος ένας μέσα στη λίστα των εχθρών μου, για τους οποίους φροντίζω να μαθαίνω ακόμα και τι στάση που τους βολεύει για να χέζουν!........
......Έτυχε να είμαι πρώτη στα τυπικά προσόντα..................Επιτρέψτε μου να μην αποκαλύψω πώς είμαι σίγουρος για την πλαστότητα ........