0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να καταθεσω και εγω την αποψη μου.Ειμαι στην κατηγορια 25 μορια και περιμενω μια γρηγορη ωρομισθια. Λοιπον στην πρωτη φαση περιμεναμε αρκετους αναπληρωτες και μας ηρθαν μονο 100. Στη δευτερη ειμασταν μες στην κακομοιρια και μας ηρθαν απροσμενα 90. Τωρα μηπως παλι, λεω εγω και ευχομαι να λεω μαλ..... περιμενουμε καλο νουμερο και μας ερθει κανα 25-30 και το φυσαμε και δεν κρυωνει... Μηπως το πανε εναλλαξ δηλαδη... Οπως προειπα μακαρι να πεσω εξω αλλα στο στοιχημα αν υπηρχε θα τοδιαλεγα την αποδοση του <30...
ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ πως γνωριζεις τα κενα της κοζανης;σημερα η δευτεροβαθμια της κοζανης μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα κενο κ εσυ λες πως υπαρχουν 25λιγο μεγαλη την βλεπω την αποκλιση αναμεσα σας, μηπως καποιος απο τους δυο δεν εχει σωστη ενημερωση;
Επισης και κατι αλλο (κλασικα οχι θετικο) τωρα πια οι τριτεκνοι θα μας κοστιζουν διοτι θα ειναι με χαμηλα μορια. Π.χ. πανω απο μενα εχουν μεινει μονο τρεις. Το λεω γιατι πιο πανω ειχατε πει νομιζω πως με 100 ακομη αναπληρωτες φτανει μεχρι θεση 261-264 (εκει μεσα ειμαι) αλλα μαλλον θα θελει καπου 110 συμφωνα με τους δικους μου υπολογισμους. Επισης καταθετω και ενα μικρο θετικο για να μη με λετε μιζερο!! Πως εφυγε 1 ατομο πριν μερες σε σμεα νομιζω που ηταν καπου στη θεση 200. Μαλλον θα το ειχατε δει απλα το αναφερω για οσους δεν το ειχαν προσεξει. Πραγματι με νοιαζει περισσοτερο ποτε θα ξεκινησουν να καλουν ωρομισθιους στην Αττικη.
Εχω βγαλει απο το μυαλο μου την αναπληρωση (γιατι μας φθειρει δυστυχως) και φυσικα αν ερθει θα χαρω ακομη περισσοτερο. Το κανω και για προληπτικους λογους... Περσι ειχα ξεγραψει να με καλεσουν ωρομισθιο και προς το τελος με καλεσαν... Οποτε παω να επαναλαβω τις ιδιες αρχικες συνθηκες!!!
μακαρι αρχαγγελε να εχεισ εσυ δικιο κ να ειναι ανενημερωτοι οι υπευθυνοιτι να πω , ξερω κ εγω