*

Αποστολέας Θέμα: Γ φάση αναπληρωτών φυσικών  (Αναγνώστηκε 27178 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Γ φάση αναπληρωτών φυσικών
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:27:35 pm »
Για την καθυστέρηση των αναπληρωτών δεν οφείλονται οι εκλογές, αλλά ο αρχικός οικονομικός σχεδιασμός, που προέβλεπε μείωση των αναπληρωτών και αύξηση των ωρομισθίων, για να καλύψουν τα κενα που θα προέκυπταν και από την μείωση των μόνιμων προσλήψεων. Ήρθαν και οι εκλογές, και διαλύθηκαν όλα στο υπουργείο. Εδώ και 3 βδομάδες είναι φανερό ότι ο Σπηλιωτόπουλος δεν κάνει πια κουμάντο. Άλλα λέει και άλλα γίνονται. και τώρα πια είναι αργά. Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο..........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:16:39 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:30:25 pm »
Να καταθεσω και εγω την αποψη μου.Ειμαι στην κατηγορια 25 μορια και περιμενω μια γρηγορη ωρομισθια. Λοιπον στην πρωτη φαση περιμεναμε αρκετους αναπληρωτες και μας ηρθαν μονο 100. Στη δευτερη ειμασταν μες στην κακομοιρια και μας ηρθαν απροσμενα 90. Τωρα μηπως παλι, λεω εγω και ευχομαι να λεω μαλ..... περιμενουμε καλο νουμερο και μας ερθει κανα 25-30 και το φυσαμε και δεν κρυωνει... Μηπως το πανε εναλλαξ δηλαδη... Οπως προειπα μακαρι να πεσω εξω αλλα στο στοιχημα αν υπηρχε θα τοδιαλεγα την αποδοση του <30...

βρε παιδιά μόνο κοζάνη λείπουν καμμιά  25αρια φυσικοί!!! είναι πολλά τα κενά!!!

Αποσυνδεδεμένος air

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:42:39 pm »
Αρχαγγελε, δεν βλεπεις παλιες Ελληνικες ταινιες? γιατι αφησες λειψη την τελευταια σου φραση?

''Ειναι πολλα τα κενα ...Αρη''  :D :D

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 05:17:10 pm »
Επισης και κατι αλλο (κλασικα οχι θετικο) τωρα πια οι τριτεκνοι θα μας κοστιζουν διοτι θα ειναι με χαμηλα μορια. Π.χ. πανω απο μενα εχουν μεινει μονο τρεις. Το λεω γιατι πιο πανω ειχατε πει νομιζω πως με 100 ακομη αναπληρωτες φτανει μεχρι θεση 261-264 (εκει μεσα ειμαι) αλλα μαλλον θα θελει καπου 110 συμφωνα με τους δικους μου υπολογισμους. Επισης καταθετω και ενα μικρο θετικο για να μη με λετε μιζερο!! Πως εφυγε 1 ατομο πριν μερες σε σμεα νομιζω που ηταν καπου στη θεση 200. Μαλλον θα το ειχατε δει απλα το αναφερω για οσους δεν το ειχαν προσεξει. Πραγματι με νοιαζει περισσοτερο ποτε θα ξεκινησουν να καλουν ωρομισθιους στην Αττικη. Εχω βγαλει απο το μυαλο μου την αναπληρωση (γιατι μας φθειρει  δυστυχως) και φυσικα αν ερθει θα χαρω ακομη περισσοτερο. Το κανω και για προληπτικους λογους... Περσι ειχα ξεγραψει να με καλεσουν ωρομισθιο και προς το τελος με καλεσαν... Οποτε παω να επαναλαβω τις ιδιες αρχικες συνθηκες!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:16:39 »

Αποσυνδεδεμένος ewatt

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 05:23:39 pm »
Εφυγε και άλλο ένα άτομο σε εκκλησιαστικό (θέση 176 ή 177)

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 06:07:34 pm »
ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ πως γνωριζεις τα κενα της κοζανης;
σημερα η δευτεροβαθμια της κοζανης μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα κενο κ εσυ λες πως υπαρχουν 25
λιγο μεγαλη την βλεπω την αποκλιση αναμεσα σας, μηπως καποιος απο τους δυο δεν εχει σωστη ενημερωση;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 06:23:37 pm »
ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ πως γνωριζεις τα κενα της κοζανης;
σημερα η δευτεροβαθμια της κοζανης μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα κενο κ εσυ λες πως υπαρχουν 25
λιγο μεγαλη την βλεπω την αποκλιση αναμεσα σας, μηπως καποιος απο τους δυο δεν εχει σωστη ενημερωση;

στη γ κοζάνης υπάρχουν 17 κενά μόνο φυσικών!!! ξεκαθαρίζω...κενά φυσικών , όχι 04 γενικά!!!
στο σχολείο μου λείπει φυσικός καθ'ολοκληρίαν(πλήρες κενό, όχι ώρες)....εγώ κάνω μόνο κατευθύνσεις...τα παιδιά δεν άρχισαν ακόμη γενικής παιδείας...και λείπει πλήρες κενό χημικού!!! επίσης στο διπλανό μου γυμνάσιο, δεν υπάρχει φυσικός!!!
επαναλαμβάνω απόλυτα, πως τα κενά φυσικών είναι 17 μόνο στη γ κοζάνης! η β κοζάνης δεν έχει κενό(σίγουρα).
μιλώ με νούμερα.....τηλεφώνησε τυχαία σε όποιο σχολείο θες της γ περιοχής και ρώτα αν τα παιδιά κάνουν μάθημα!!! επίσης, υπάρχει πρόβλημα φιλολόγων ακόμη και στην α κοζάνης(σχολεία της πόλης)! ξεκίνησαν να ζητούν (εξ όσων ξέρω) ωρομίσθιους φυσικούς. αυτό είναι κακό βέβαια....διότι σημαίνει ότι σπάνε κενά σε 2 ωρομίσθιους! όταν λέω "κενά", εννοώ πλήρες ωράριο αναπληρωτή και όχι απλά έλλειψη ωρών!!!

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 07:07:23 pm »
μακαρι αρχαγγελε να εχεισ εσυ δικιο κ να ειναι ανενημερωτοι οι υπευθυνοι
τι να πω , ξερω κ εγω

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 07:12:53 pm »
min xanete tin pisti sas,

*den borw na valw to elliniko sto pliktrologio
help me

kolise kati ?

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 08:03:04 pm »
Επισης και κατι αλλο (κλασικα οχι θετικο) τωρα πια οι τριτεκνοι θα μας κοστιζουν διοτι θα ειναι με χαμηλα μορια. Π.χ. πανω απο μενα εχουν μεινει μονο τρεις. Το λεω γιατι πιο πανω ειχατε πει νομιζω πως με 100 ακομη αναπληρωτες φτανει μεχρι θεση 261-264 (εκει μεσα ειμαι) αλλα μαλλον θα θελει καπου 110 συμφωνα με τους δικους μου υπολογισμους. Επισης καταθετω και ενα μικρο θετικο για να μη με λετε μιζερο!! Πως εφυγε 1 ατομο πριν μερες σε σμεα νομιζω που ηταν καπου στη θεση 200. Μαλλον θα το ειχατε δει απλα το αναφερω για οσους δεν το ειχαν προσεξει. Πραγματι με νοιαζει περισσοτερο ποτε θα ξεκινησουν να καλουν ωρομισθιους στην Αττικη.

Στατιστικά υπολογίσαμε τον συντελεστή. Δεν ξέρουμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι εξαιρούνται από την αναπλήρωση σε κάποια φάση.

Εχω βγαλει απο το μυαλο μου την αναπληρωση (γιατι μας φθειρει  δυστυχως) και φυσικα αν ερθει θα χαρω ακομη περισσοτερο. Το κανω και για προληπτικους λογους... Περσι ειχα ξεγραψει να με καλεσουν ωρομισθιο και προς το τελος με καλεσαν... Οποτε παω να επαναλαβω τις ιδιες αρχικες συνθηκες!!!

Καλά κάνεις που κρατάς μικρό καλάθι. Σε φυσιολογικές συνθήκες η ωρομισθία θα έκανε θραύση φέτος. Λέμε μήπως με τις εκλογές ανατραπεί εν μέρη ο αρχικός σχεδιασμός του ΥΠΕΠΘ!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:01:08 am »
μακαρι αρχαγγελε να εχεισ εσυ δικιο κ να ειναι ανενημερωτοι οι υπευθυνοι
τι να πω , ξερω κ εγω

δεν νομίζω να είναι ανενημέρωτοι!!! προεκλογικά τρίζουν κάποιες καρέκλες...μάλλον είναι γραμμή προεκλογική, άνωθεν, για δήθεν πλήρη ετοιμότητα, μπας και γελαστούν κάποιοι πως κάτι δουλεύει σε αυτή τη χώρα......

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 01:45:44 am »
Δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνώ ή όχι με την άποψή σου αλλά από τεχνικής άποψης όταν θέλεις να πεις την άποψή σου για ένα θέμα που έχει σχέση με όλες τις ειδικότητες γράψτο στο αντίστοιχο τόπικ ή άνοιξε ένα καινούριο στο τομέα ΄΄ωρομίσθιοι΄΄.

Αποσυνδεδεμένος koum

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 06:13:04 pm »
τι εγινε ρε παιδια με τη γ φαση. θα βγαλουν τιποτα; ΄΄η ασχολουνται με τισ εκλογες στο υπουργειο;

Αποσυνδεδεμένος air

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 06:32:37 pm »
Μπααα... ''μηδεν εις το πηλικιον'' που λεει κι'ο (φερομενος ως) νεος πρωθυπουργος της χωρας...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)