0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα τωρα δ' αθηνας και μου ειπαν οτι ειναι η Παπουτσακη νο 41.αποκλειεται να ειναι το 47 γιατι εγω ειμαι το 46 και δεν με καλεσαν
και στη β' αθηνας που πηρα χτες μου ειπαν οτι ειναι η Σταυρου και τους ειπα οτι εχει ηδη αποδεχτει αλλου.μου ειπε οτι το συστημα τους δειχνει το ονομα αυτο διαθεσιμο.μια απλη δουλεια δε μπορουν να κανουν σωστα
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίος κάποιος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος τη μια μέρα, η τη μια ώρα και την επόμενη να εμφανιστεί ως διαθέσιμος. Μπορεί η απάντηση που θα δώσει την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα να είναι αρνητική, οπότε εμφανίζεται ξανά. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να πάει σε σχολείο και να δηλώσει παραίτηση μετά από κάποιες μέρες. Υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις, ανάλογα με το τι συμβαίνει τη στιγμή που παίρνει κάποιος τηλέφωνο, γι`αυτό καλύτερα να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 03:16:21 pmΤο θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίος κάποιος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος τη μια μέρα, η τη μια ώρα και την επόμενη να εμφανιστεί ως διαθέσιμος. Μπορεί η απάντηση που θα δώσει την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα να είναι αρνητική, οπότε εμφανίζεται ξανά. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να πάει σε σχολείο και να δηλώσει παραίτηση μετά από κάποιες μέρες. Υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις, ανάλογα με το τι συμβαίνει τη στιγμή που παίρνει κάποιος τηλέφωνο, γι`αυτό καλύτερα να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. δηλαδηοταν αρνηθουμε κληση ωρομισθιας σε 1 δευτεροβαθμια π.χ