0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως περιμένουν το νέο κύμα αναπληρωτών? Γιατί στον Πειραιά δεν πήραν άλλα άτομα? Μήπως πήραν?
Αν μπορείς να μου δώσεις τα τηλέφωνα Πειραιά και Υπουργείου θα με βοηθούσες, γιατί έχω μόνο για τις δευτεροβάθμιες Αθήνας...
Ο Πειραιάς βρίσκεται στο νούμερο 54 Νέρης Γεώργιος και έχουν ένα - δυο κενά ακόμη, όπως μου είπε ο υπάλληλος.
Πέτρο,καλημέρα τι γίνεται έχουν καλύψει όλα τα κενά;
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 26, 2009, 11:29:31 amΠέτρο,καλημέρα τι γίνεται έχουν καλύψει όλα τα κενά;Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μοιάζει σαν να έχουν καλυφθεί όλα τα κενά, καθώς τίποτε δεν κινείται. Και στην Ανατ. Αττική πρώτη διαθέσιμη είναι η Vartzi. Τους ρώτησα, αν θα προκύψουν άλλα κενά, μου απάντησαν μεν θετικά, αλλά όταν τους είπα πόσες περίπου θέσεις βρίσκομαι πίσω, μου είπαν ότι είναι μάλλον δύσκολο να κληθώ μες στη σχ. χρονιά. Αναρωτιέμαι δηλ. η πρωινή ωρομισθία θα κυμανθεί φέτος στα 20 μόρια στην Αθήνα; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Θα είναι άδικο όλοι εμείς που έχουμε 19+ ή 18 ή 17 μόρια να μην εργαστούμε καθόλου τελικά. Τι να πω! Αν το γνώριζα, θα είχα δηλώσει άλλη περιφέρεια!