0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marion στις Νοεμβρίου 26, 2009, 02:12:33 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 26, 2009, 11:29:31 amΠέτρο,καλημέρα τι γίνεται έχουν καλύψει όλα τα κενά;Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μοιάζει σαν να έχουν καλυφθεί όλα τα κενά, καθώς τίποτε δεν κινείται. Και στην Ανατ. Αττική πρώτη διαθέσιμη είναι η Vartzi. Τους ρώτησα, αν θα προκύψουν άλλα κενά, μου απάντησαν μεν θετικά, αλλά όταν τους είπα πόσες περίπου θέσεις βρίσκομαι πίσω, μου είπαν ότι είναι μάλλον δύσκολο να κληθώ μες στη σχ. χρονιά. Αναρωτιέμαι δηλ. η πρωινή ωρομισθία θα κυμανθεί φέτος στα 20 μόρια στην Αθήνα; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Θα είναι άδικο όλοι εμείς που έχουμε 19+ ή 18 ή 17 μόρια να μην εργαστούμε καθόλου τελικά. Τι να πω! Αν το γνώριζα, θα είχα δηλώσει άλλη περιφέρεια!πόσα μόρια έχεις και σου είπαν ότι μάλλον δύσκολα. τι είναι και αυτό που γίνεται φέτος?.....
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 26, 2009, 11:29:31 amΠέτρο,καλημέρα τι γίνεται έχουν καλύψει όλα τα κενά;Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μοιάζει σαν να έχουν καλυφθεί όλα τα κενά, καθώς τίποτε δεν κινείται. Και στην Ανατ. Αττική πρώτη διαθέσιμη είναι η Vartzi. Τους ρώτησα, αν θα προκύψουν άλλα κενά, μου απάντησαν μεν θετικά, αλλά όταν τους είπα πόσες περίπου θέσεις βρίσκομαι πίσω, μου είπαν ότι είναι μάλλον δύσκολο να κληθώ μες στη σχ. χρονιά. Αναρωτιέμαι δηλ. η πρωινή ωρομισθία θα κυμανθεί φέτος στα 20 μόρια στην Αθήνα; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Θα είναι άδικο όλοι εμείς που έχουμε 19+ ή 18 ή 17 μόρια να μην εργαστούμε καθόλου τελικά. Τι να πω! Αν το γνώριζα, θα είχα δηλώσει άλλη περιφέρεια!
Πέτρο,καλημέρα τι γίνεται έχουν καλύψει όλα τα κενά;
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Με καλεσαν β' Αθηνας σημερα για 11 ωρες
ευχαριστω, ευχομαι και σε σενα Πετρο συντομα.Αν ανοιγουμε σαμπανιες για την ωρομισθια,σκεψου τι θα κανουμε στην αναπληρωση!
τι θα γίνει; λες να καλύφθηκαν τόσο εύκολα ,όλα τα κενά;