0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηθελα να ρωτησω πληροφοριες σχετικα με τη διαθεσιμότητα των ωρομισθιων.πχ καλω στις ββάθμιες για να πληροφορηθω ποιος ειναι ο πρώτος διαθεσιμος και ο τελευταιος για να μαθω αν έχει φτασει η σειρα μου (αν με βλεπουν στο συστημα) ή αν πλησιαζω.. και στην αρχη της εβδομαδας μου λένε οτι είναι στον αριθμο πχ 53 ο πρωτος διαθεσιμος και στο τελος της εβδομαδας ο πρωτος διαθεσιμος βρισκεται στο 45 αναφερομαι στην ιδια
Παράθεση από: jamais στις Νοεμβρίου 15, 2009, 03:03:48 pmηθελα να ρωτησω πληροφοριες σχετικα με τη διαθεσιμότητα των ωρομισθιων.πχ καλω στις ββάθμιες για να πληροφορηθω ποιος ειναι ο πρώτος διαθεσιμος και ο τελευταιος για να μαθω αν έχει φτασει η σειρα μου (αν με βλεπουν στο συστημα) ή αν πλησιαζω.. και στην αρχη της εβδομαδας μου λένε οτι είναι στον αριθμο πχ 53 ο πρωτος διαθεσιμος και στο τελος της εβδομαδας ο πρωτος διαθεσιμος βρισκεται στο 45 αναφερομαι στην ιδια
Ρωταω παντα τον πρωτο διαθεσιμο και τον τελευταιο σε καθε ββαθμια που καλω. Εστω λοιπον οτι στη
δεν μ'εχουν ειδοποιησει αλλα πιστευω αυτη τη βδομαδα σιγουρα.ισως να μας καλεσουν και στο ιδιο σχολειο τοτε
Επόμενη διαθέσιμη στην