0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηθελα να ρωτησω πληροφοριες σχετικα με τη διαθεσιμότητα των ωρομισθιων.πχ καλω στις ββάθμιες για να πληροφορηθω ποιος ειναι ο πρώτος διαθεσιμος και ο τελευταιος για να μαθω αν έχει φτασει η σειρα μου (αν με βλεπουν στο συστημα) ή αν πλησιαζω.. και στην αρχη της εβδομαδας μου λένε οτι είναι στον αριθμο πχ 53 ο πρωτος διαθεσιμος και στο τελος της εβδομαδας ο πρωτος διαθεσιμος βρισκεται στο 45 αναφερομαι στην ιδια Ββαθμια παντα.Υπαρχει καποια εξήγηση για το γεγονος οτι γυριζουν πισω?πως γινεται αυτο? Ειναι νόμιμο?
Παράθεση από: jamais στις Νοέμβριος 15, 2009, 03:03:48 μμηθελα να ρωτησω πληροφοριες σχετικα με τη διαθεσιμότητα των ωρομισθιων.πχ καλω στις ββάθμιες για να πληροφορηθω ποιος ειναι ο πρώτος διαθεσιμος και ο τελευταιος για να μαθω αν έχει φτασει η σειρα μου (αν με βλεπουν στο συστημα) ή αν πλησιαζω.. και στην αρχη της εβδομαδας μου λένε οτι είναι στον αριθμο πχ 53 ο πρωτος διαθεσιμος και στο τελος της εβδομαδας ο πρωτος διαθεσιμος βρισκεται στο 45 αναφερομαι στην ιδια Ββαθμια παντα.Υπαρχει καποια εξήγηση για το γεγονος οτι γυριζουν πισω?πως γινεται αυτο? Ειναι νόμιμο?Την ιδια δευτεροβάθμια καλω ..Ειναι δυνατον να να καλώ πχ στη Ββαθμια Β΄Αθηνας τη Δευτερα για να μάθω τον πρωτο διαθέσιμο , και να μου λένε οτι ο πρωτος διαθεσιμος βρίσκεται πχ στη σειρα στη 53 και την Παρασκευη να ξανακαλώ στην Β΄ Αθηνας και να μου λένε οτι πρώτος διαθεσιμος βρισκεται στην θεση 45?Υπαρχει καποια περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο?Το ρωτάω γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει και επειδη δε γνωριζω τι θα πρεπει να συμβαινει. Λογικα ομως δεν θα επρεπε να προχωρουν κατα αυξουσα σειρα 54, 55 ?Γιατι αυτα τα πισωγύρισματα?
Ρωταω παντα τον πρωτο διαθεσιμο και τον τελευταιο σε καθε ββαθμια που καλω. Εστω λοιπον οτι στη Β Αθηνας μου λενε τη δευτερα οτι ειναι πχ στο 53 ο πρωτος διαθεσιμος και την παρασκευη (στο τελος της βδομαδας) μου λένε οτο ο πρωτος δαιθεσιμος ειναι πχ στο 45 στην ιδια παντα ΒΒαθμια.Διευκρινηση :το 53 και το 45 ειναι υποθετικα νουμερα , ειπα π.χ. 45 και πχ 53 για να μη φωτογραφισω κανεναν.Το παραδειγμα αφορουσε αλλη ειδικοτητα και οχι φιλολογους, απλως επειδη ειστε πιο ενημερωμενοι εδω ειπα να το θεσω στους φιλολογους μηπως εχετε ξανακουσει κατι σχετικο και μπορεσετε να με διαφωτισετε.Εννοω αν εχει συμβει κατι αναλογο με αυτο που ρωτησα για να ξερω πως να αντιδρασω.
δεν μ'εχουν ειδοποιησει αλλα πιστευω αυτη τη βδομαδα σιγουρα.ισως να μας καλεσουν και στο ιδιο σχολειο τοτε
Επόμενη διαθέσιμη στην Β' Αθήνας Σταύρου Ιουλία, με σειρά 49 στον εκκαθαρισμένο του Πέτρου.