0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Na sai kala gia thn apokrish. Na rothso pos mporeis genika na to plhroforh8eis, mhpos prospa8hso kai ego?
Παράθεση από: marooned στις Νοεμβρίου 14, 2009, 08:54:40 amΌσον αφορά Αττική έχουν φτάσει τουλάχιστον στο 45 από τον πίνακα ωρομισθίων.Μιλας σοβαρα??!! Μεχρι περυσι μας επαιρναν με το σταγονομετρο εδω! Εγω τοτε γιατι τρεχω επαρχια, αφου θα μπορουσα να δουλευω διπλα στο σπιτι μου??
Όσον αφορά Αττική έχουν φτάσει τουλάχιστον στο 45 από τον πίνακα ωρομισθίων.
Ο νομός Αιτ/νίας πρέπει να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν έχει καλέσει μέχρι στιγμής ωρομίσθιους βιολόγους..
Παράθεση από: megaira στις Νοεμβρίου 14, 2009, 07:07:58 amNa sai kala gia thn apokrish. Na rothso pos mporeis genika na to plhroforh8eis, mhpos prospa8hso kai ego?πηρα τηλ στις διδε.στην ημαθια μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται τετοια ειδικοτητα.στη πελλα θα παρω να ρωτησω απο βδομαδα διοτι δεν ηταν ο υπευθυνος εκει για να με εξυπηρετησει....εγω παντως δεν νομιζω να εχω ελπιδες αντε να παρουν αλλους 2-3.φτασαμε μεσα Νοεμβριου:(ελεγαν ταχα οτι θα παρουν παραπανω ωρομίσθιους και βλακειες.στη περιφερεια αυτη τουλαχιστον αν εξαιρεσουμε τα 10 και βαλε ατομα που πηραν αναπληρωτες και ηταν στην κορυφη του πινακα των ωρομισθιων,αντε να πηραν και αλλους 4-5.Τρελος αριθμος!
Σε τι ποσοστό σχολείων διδάσκεται η