0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"...ώστε η ΠΔΣ να επανδρωθεί με βάση του πίνακες ωρομισθίων, το μόνο δηλ. αξιοκρατικό κριτήριο." Οι πίνακες ωρομισθίων είναι γεμάτοι με κατέχοντες μόρια προϋπηρεσίας ευνοιοκρατικώς παρεχόμενα. Πώς είναι λοιπόν 'αξιοκρατικό' κριτήριο;
aristos2, και γω είμαι καινούρια στο φόρουμ! σου έστειλα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία μου συνυπογράφοντας την επιστολή - διαμαρτυρία σου.μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αν την έλαβες;ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου!
"... για το πότε θα πληρωθούμε ως ωρομίσθιοι και για το πως θα επιβιώσουμε, λόγω του ασυμβίβαστου"Καλά, πιστεύετε αλήθεια οτι τους καίγεται καρφί (των ισόβιων αργόμισθων βολεμένων) για τέτοια θέματα;
Παράθεση από: sartr στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 04:02:45 pm"...ώστε η ΠΔΣ να επανδρωθεί με βάση του πίνακες ωρομισθίων, το μόνο δηλ. αξιοκρατικό κριτήριο." Οι πίνακες ωρομισθίων είναι γεμάτοι με κατέχοντες μόρια προϋπηρεσίας ευνοιοκρατικώς παρεχόμενα. Πώς είναι λοιπόν 'αξιοκρατικό' κριτήριο; Φίλε μου εγώ, ο συντάκτης της επιστολής, έχω 20,803 μόρια στο φετινό πίνακα αναπληρωτών, εκ των οποίων, αφού στον ΑΣΕΠ του 2007 έφτασα μισό μόριο κάτω απ' τον τελευταίο διοριστέο, κάποια προέρχονται από πρωινή ωρομισθία το 2007, κάποια από αναπλήρωση το 2008 και τα λοιπά είναι τα μισά εναπομείναντα μόρια του ΑΣΕΠ του 2007.Αν είσαι φιλόλογος και διαφωνείς με το περιεχόμενο της παραπάνω επιστολής, μπορείς προφανώς να την αγνοήσεις, επιβάλλεται μόνο να σεβαστείς το λόγο ύπαρξης αυτού του θέματος.