0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις υπερωρίες μέχρι πότε τις πληρώνεσαι;μέχρι τη λήξη του διδακτικου έτους και πριν την έναρξη της εξεταστικής; Έχει διαφορά αν πάρεις υπερωρία στην Γ τάξη (που δίνει πανελλήνιες) απότι στις Α &
Το μονο που μπορει να σε σωσει ειναι να δεις αν ολοι της ιδιας ειδικοτητας στην δικη σου ομαδα σχολειων συμπληρωνουν ωραριο.Αν εστω κι ενας εχει λιγοτερες ωρες απο το υποχρεωτικο,δεν μπορουν να δωσουν υπερωρια σε σενα.Το παιδι κι η δικη σου θεληση δεν παιζουν δυστυχως κανενα ρολο
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αν τελικά υποθέσουμε ότι ολοι συμπληρώνουν το ωράριο τους και πρέπει υποχρεωτικά κάποιος να πάρει τις υπερωρίες ποιος θα είναι; Ο τελευταίος οργανικά τοποθετημένος ή όποιος ήρθε στο σχολείο με απόσπαση;
Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά υπάρχει γραμμένο κάπου συνάδελφοι;Θέλω την άποψη σας: Τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου(δε θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία) πέφτω 2 ώρες στο υποχρεωτικό μου ωράριο. Στο σχολείο που υπηρετώ υπάρχουν 2 συνάδελφοι (ένας ίδιας ειδικότητας, ένας που μπορεί να διδάξει με β αναθεση το αντικειμενο μου) οι οποίοι έχουν πολλές ώρες μείον. Ο ένας 3, ο άλλος περισσότερες. Οταν σε κάποια συζήτηση ανέφερα ότι τέλη Φεβρουαρίου πέφτω 2 ώρες ο υποδιευθυντής μου είπε ότι θα τις κρατήσω ως υπερωρίες γιατί "είναι λίγος ο καιρός που μένει ως το τέλος". Δεν συνέχισα τη συζήτηση γιατί ήθελα πρώτα να το ψάξω, να δω αν υπάρχει κάποιος νόμος που με καλύπτει. Γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ!