*

Αποστολέας Θέμα: Οι πιστώσεις για αναπληρωτές ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!  (Αναγνώστηκε 17408 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Οι πιστώσεις για αναπληρωτές ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:56:39 pm »
Και κάτι ακόμη....
Το Υπουργείο δεν θα έκανε την "προσπάθεια" αλλαγής κωδικών για να μπορεί να προσλάβει άλλους 1000 εκπαιδευτικούς ως αναπληρωτές για να εξυπηρετήσει την μετά τις εκλογές Διοίκηση του ΥΠΕΠΘ.

Οι φιλόγολοι λένε ότι στη Δ/θμια Δράμας τους είπαν ότι πιθανό μέχρι την Παρασκευή να προσλάβουν κι άλλους αναπληρωτές.
Και κάτι ακόμα...
Στην Αθήνα δεν άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους.
Μήπως περιμένουν την γ φάση και μετά...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:58 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:02:21 pm »
ας βγάλουν και τη β φάση των αγγλικών που όλοι οι κλάδοι μιλουν για γ και δ φάση και μεις εχουμε ξεμείνει με μια φάση γιατι τα νευρα μου δεν είναι καλά απο τη αναμονη.............

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:10:35 pm »
ποσους της αγγλικης πηραν?
παιρνουν πολλους συνηθως?

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:16:00 pm »
εγω θα προτεινα να συμμετασχουμε ολοι στην κινητοποιηση της ΠΕΑΕ.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:58 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:29:35 pm »
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας συγκεκριμμένος σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν, όπως και όλα τα τελευταία χρόνια, τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική μου απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:21:23 am από sikat »

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:26:28 pm »
ποσους της αγγλικης πηραν?
παιρνουν πολλους συνηθως?

Η

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:44:17 pm »
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάποιος σοβαρός προγραμματισμός.  Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν όπως και όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...
Συγνωμη sikat αλλα επειδη εγω ειμαι αδιαφορη για την πολιτικη και δεν ασχολουμαι καθολου δε ξερω ποιοι ειναι αυτοι που διαλαλουν οτι θα καταργησουν την ωρομισθια αλλα οποιος το κανει θα του αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι του !!!!!! Ειναι πραγματικα μεγαλη εκμεταλλευση η ωρομισθια.Σε ενα μικρο ποσοστο ισως να εκανε ευελλικτο το συστημα αλλα στο ποσοστο που υπαρχει ειναι αισχος και κοροιδια...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:37:36 pm »
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάποιος σοβαρός προγραμματισμός.  Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν όπως και όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...
Συγνωμη sikat αλλα επειδη εγω ειμαι αδιαφορη για την πολιτικη και δεν ασχολουμαι καθολου δε ξερω ποιοι ειναι αυτοι που διαλαλουν οτι θα καταργησουν την ωρομισθια αλλα οποιος το κανει θα του αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι του !!!!!! Ειναι πραγματικα μεγαλη εκμεταλλευση η ωρομισθια.Σε ενα μικρο ποσοστο ισως να εκανε ευελλικτο το συστημα αλλα στο ποσοστο που υπαρχει ειναι αισχος και κοροιδια...

Δυστυχώς επειδή είσαι αδιάφορη και δεν ασχολείσαι, όπως είπες, και επειδή είναι και άλλοι πολλοί έτσι, γι' αυτό έχει καταντήσει η χώρα με τέτοιους άχρηστους πολιτικούς που παίρνουν τέτοια εξεφτελιστικά μέτρα και ρυθμίσεις.
Αντί να αδιαφορούμε, καλύτερα να ασχολούμαστε και να αντιδράμε!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:40:06 pm »
Παιδιά μην μαλώνουμε εδώ ....Το συμφέρον είναι κοινό για όλους μας.

Από την Πρωτοβάθμια στο Υπουργείο διαβεβαιώνουν σήμερα ότι θα πάρουν και άλλη φάση Αθμιας πριν τις εκλογές.
Η νέα φάση να είναι μικτή. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:12:23 pm »
Παιδιά μην μαλώνουμε εδώ ....Το συμφέρον είναι κοινό για όλους μας.

Από την Πρωτοβάθμια στο Υπουργείο διαβεβαιώνουν σήμερα ότι θα πάρουν και άλλη φάση Αθμιας πριν τις εκλογές.
Η νέα φάση να είναι μικτή. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:22:32 pm »
συμφωνω κι εγω και προτεινω να πιεσουμε μεσω των αυριανων κινητοποιησεων ολοι μας.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:30:12 pm »
Μαζι σας κι εγώ παιδιά

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:41:51 pm »

Δυστυχώς επειδή είσαι αδιάφορη και δεν ασχολείσαι, όπως είπες, και επειδή είναι και άλλοι πολλοί έτσι, γι' αυτό έχει καταντήσει η χώρα με τέτοιους άχρηστους πολιτικούς που παίρνουν τέτοια εξεφτελιστικά μέτρα και ρυθμίσεις.
Αντί να αδιαφορούμε, καλύτερα να ασχολούμαστε και να αντιδράμε!
Λυπαμαι αν εθιξα καποια ευαισθητη χορδη σου και αρπαχτηκες. Δεν εχω καμια διαθεση να προσβαλω η να θιξω κανεναν.Θα υποστηριξω με ολη μου τη δυναμη το δικαιωμα σου να ασχολεισαι με την πολιτικη αν μου δωσεις την ελευθερια να μην ανηκω σε κανενα κομμα. Εγω δεν ειπα οτι δεν ασχολουμαι με τον κλαδο μου ειπα απλα οτι δεν εμπλεκομαι σε οτι αφορα την πολιτικη 

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:53:10 pm »
ας βγάλουν και τη β φάση των αγγλικών που όλοι οι κλάδοι μιλουν για γ και δ φάση και μεις εχουμε ξεμείνει με μια φάση γιατι τα νευρα μου δεν είναι καλά απο τη αναμονη.............

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)