0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάτι ακόμη....Το Υπουργείο δεν θα έκανε την "προσπάθεια" αλλαγής κωδικών για να μπορεί να προσλάβει άλλους 1000 εκπαιδευτικούς ως αναπληρωτές για να εξυπηρετήσει την μετά τις εκλογές Διοίκηση του ΥΠΕΠΘ. Οι φιλόγολοι λένε ότι στη Δ/θμια Δράμας τους είπαν ότι πιθανό μέχρι την Παρασκευή να προσλάβουν κι άλλους αναπληρωτές.
ποσους της αγγλικης πηραν?παιρνουν πολλους συνηθως?
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάποιος σοβαρός προγραμματισμός. Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν όπως και όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...
Παράθεση από: sikat στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:29:35 pmΑυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάποιος σοβαρός προγραμματισμός. Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν όπως και όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...Συγνωμη sikat αλλα επειδη εγω ειμαι αδιαφορη για την πολιτικη και δεν ασχολουμαι καθολου δε ξερω ποιοι ειναι αυτοι που διαλαλουν οτι θα καταργησουν την ωρομισθια αλλα οποιος το κανει θα του αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι του !!!!!! Ειναι πραγματικα μεγαλη εκμεταλλευση η ωρομισθια.Σε ενα μικρο ποσοστο ισως να εκανε ευελλικτο το συστημα αλλα στο ποσοστο που υπαρχει ειναι αισχος και κοροιδια...
Παιδιά μην μαλώνουμε εδώ ....Το συμφέρον είναι κοινό για όλους μας.Από την Πρωτοβάθμια στο Υπουργείο διαβεβαιώνουν σήμερα ότι θα πάρουν και άλλη φάση Αθμιας πριν τις εκλογές. Η νέα φάση να είναι μικτή. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: Adventuress στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:44:17 pmΠαράθεση από: sikat στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:29:35 pmΑυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμμία επίσημη ανακοίνωση (μέχρι τώρα) για των αριθμό των αναπληρωτών. Απλώς χαμηλόβαθμα στελέχη άφησαν να διαδοθεί ότι ο αριθμός αναπληρωτών συνολικά θα είναι περίπου 9000 και τρέχουν τα Μ.Μ.Ε. τώρα να διορθώσουν τις παλαιότερες ανακοινώσεις τους! Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάποιος σοβαρός προγραμματισμός. Θύματα σε αυτή την περίπτωση είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί που ζούμε στην αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Κενά υπάρχουν όπως και όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο και η πολιτεία θα τα καλύψει από ότι φαίνεται με την φθηνή λύση των ωρομίσθιων. Τώρα το θράσος μερικών-μερικών να διαλαλούν ότι αύριο θα καταργήσουν τις ωρομισθίες η δική απάντηση είναι η εξής. Κάντε μία μικρή κίνηση τώρα ως κάποια μικρή απόδειξη ότι δεν μας δουλεύετε...Συγνωμη sikat αλλα επειδη εγω ειμαι αδιαφορη για την πολιτικη και δεν ασχολουμαι καθολου δε ξερω ποιοι ειναι αυτοι που διαλαλουν οτι θα καταργησουν την ωρομισθια αλλα οποιος το κανει θα του αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι του !!!!!! Ειναι πραγματικα μεγαλη εκμεταλλευση η ωρομισθια.Σε ενα μικρο ποσοστο ισως να εκανε ευελλικτο το συστημα αλλα στο ποσοστο που υπαρχει ειναι αισχος και κοροιδια...Δυστυχώς επειδή είσαι αδιάφορη και δεν ασχολείσαι, όπως είπες, και επειδή είναι και άλλοι πολλοί έτσι, γι' αυτό έχει καταντήσει η χώρα με τέτοιους άχρηστους πολιτικούς που παίρνουν τέτοια εξεφτελιστικά μέτρα και ρυθμίσεις. Αντί να αδιαφορούμε, καλύτερα να ασχολούμαστε και να αντιδράμε!
ας βγάλουν και τη β φάση των αγγλικών που όλοι οι κλάδοι μιλουν για γ και δ φάση και μεις εχουμε ξεμείνει με μια φάση γιατι τα νευρα μου δεν είναι καλά απο τη αναμονη.............