0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι κλήσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για τους υπόλοιπους κλάδους και ρωτώ, με εμάς τους Πληροφορικούς τί θα γίνει ? Θα αρχίσουν να καλούν και εμάς από τώρα? Με βάσει ποιους πίνακες, αφού οι τελευταίοι δεν έχουν βγει ακόμα. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να καλέσουν από τους περσινούς δηλαδή χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα του τελευταίου ΑΣΕΠ? Αν ακόμα γίνει κάτι τέτοιο στη συνέχεια όταν βγουν οι πίνακες τι θα τους κάνουν τους παλιούς, θα τους διώξουν? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί είμαι και εγώ επιτυχών στον ΑΣΕΠ, με καλό ποσοστό και περιμένω να με καλέσουν για ωρομίσθιο. Αν όμως καλέσουν με βάση τους παλιούς πίνακες τότε θα είναι μια μεγάλη αδικία για όλους τους επιτυχόντες μη διοριστέους. Περιμένω τις απόψεις σας και αν έχετε κάποια νεώτερα επί του θέματος ...
Παράθεση από: thymiaras στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:43:11 pmΣήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι κλήσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για τους υπόλοιπους κλάδους και ρωτώ, με εμάς τους Πληροφορικούς τί θα γίνει ? Θα αρχίσουν να καλούν και εμάς από τώρα? Με βάσει ποιους πίνακες, αφού οι τελευταίοι δεν έχουν βγει ακόμα. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να καλέσουν από τους περσινούς δηλαδή χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα του τελευταίου ΑΣΕΠ? Αν ακόμα γίνει κάτι τέτοιο στη συνέχεια όταν βγουν οι πίνακες τι θα τους κάνουν τους παλιούς, θα τους διώξουν? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί είμαι και εγώ επιτυχών στον ΑΣΕΠ, με καλό ποσοστό και περιμένω να με καλέσουν για ωρομίσθιο. Αν όμως καλέσουν με βάση τους παλιούς πίνακες τότε θα είναι μια μεγάλη αδικία για όλους τους επιτυχόντες μη διοριστέους. Περιμένω τις απόψεις σας και αν έχετε κάποια νεώτερα επί του θέματος ...Διάβασε τα αντίστοιχα topic και θα καταλάβεις. Οι πρώτοι ωρομίσθιοι Πληροφορικοί θα κληθούν, στην καλύτερη περίπτωση, στα μέσα Νοεμβρίου, αφού βγουν οι νέοι πίνακες.
προσλάβουν τώρα με τους παλιούς πίνακες?
παιδια γεια σας...ειμαι καινουριος στην παρεα και γω...ειμαι πε20 και δεν εχω καθολου μορια...δηλωσα για ωρομησθιος περιφερεια νοτιου αιγαιου...εχω καμια πιθανοτητα να με καλεσουν...?και μιλαω παντα για ολοημερα...? ευχαριστω εκ των προτερων..
Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι δυστυχώς όχι.
Έχω διαβάσει το/τα topic στο οποίο αναφέρεσαι αλλά δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται μια επίσημη πηγή. Η λογική λέει ότι προσλήψεις θα γίνουν αφού ανακοινωθούν οι πίνακες. Τι θα γίνει όμως αν προφασιστούν κενά (τα οποία πραγματικά υπάρχουν) και προσλάβουν τώρα με τους παλιούς πίνακες? Ειδικά στον κλάδο μας τίποτα δε δουλεύει με βάση τη λογική οπότε όλα να τα περιμένουμε ...
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο; Ποιό είναι το ωράριο που λειτουργούν τα ολοήμερα;