0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή η κάθε δευτεροβάθμια βγάζει δικούς της πίνακες ωρομισθίων; Και αν ναι, πού τους βρίσκουμε;
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:53:59 pmΔηλαδή η κάθε δευτεροβάθμια βγάζει δικούς της πίνακες ωρομισθίων; Και αν ναι, πού τους βρίσκουμε;http://e-aitisi.sch.gr/oromisthioi_2009/PE02.00/
SKANDALO μετα απο μελετη του πινακα μας εχω να πω τα εξης:μεχρι στιγμης εχουν φυγει 10 αναπληρωτες . Σε μια Γ φαση αναπληρωτων ισως φυγουν αλλοι 5.Υπαρχει στη θεση 37 μια τριτεκνη με 17,119 μορια αλλα δεν ξερω γιατι δεν εχει παει αναπληρωτρια(βεβαια αυτη ειναι μετα απο εσενα).Γιατι αποκλειεις καποιους που να εχουν δηλωσει π.χ. μονο Κερκυρα και οχι αλλο νησι;Αν παρατηρησεις τα ονοματα και τα πατρωνυμα τους οι περισσοτεροι φαινεται να ειναι ντοπιοι.Με μια ματια στα μορια τους θα ελεγα οτι περυσι πρεπει να δουλεψαν ωρομισθιοι μεχρι περιπου το 47-48 του περσυνου πινακα.Κατα τη γνωμη μου εσυ θα κληθει ς σιγουρα αλλα δεν ξερω ποτε,εγω παλι με πολλη μεγαλη τυχη.Θεωρω τυχαιο το οτι δεν υπαρχουν στο φορουμ ατομα που να ενδιαφερονται,εξαλλου δεν παυουν να βρισκονται μπροστα μας.Ολα τα παραπανω βεβαια ειναι υποθεσεις δικες μου.Απο εβδομαδα θα αρχισω να ενοχλω δευτεροβαθμιες για να δω τουλαχιστον που βρισκομαστε.
Εκτός από τον πίνακα της Περιφέρειας το σύστημα δείχνει σε κάθε ΔΔΕ τα όνοματα των 10 πρώτων που δήλωσαν τη συγκεκριμένη ΔΔΕ.Π.χ Περιφέρεια Ηπείρου: Ν.Πρέβεζας, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας. Κάθε μια έχει τα ονόματα των 10 πρώτων που δήλωσαν ως πρώτη επιλόγη αντίστοιχα κάθεμια από αυτές.