0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
skandalo,δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για τα κενά που αναφέρεις πως προέκυψαν.. Μου φαίνονται τραγικά λίγα.. Εγώ βρίσκομαι βέβαια πιο κάτω από σένα, αλλά πίστευα ότι υπάρχουν ελπίδες.. Αν όμως, εχουν καλέσει ως τώρα μόνο μια ωρομίσθια σε ολόκληρη την περιφέρεια Ιονίου, τότε μάλλον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.. vnikolitsa τί σημαίνει το ακρώνυμο ΠΥΣΔΕ? Συγνώμη αλλά δεν το έχω ξανακούσει.. Ποιοί είναι πάλι αυτοί που ξέρουν τα κενά? Νόμιζα ότι μόνο οι δευτεροβάθμιες είναι αρμόδιες.. Τί να πω πάντως, η κατάσταση είναι απελπιστική.. Ελπίζω κ εύχομαι να έχουμε νέα σύντομα..
skandalo,δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για τα κενά που αναφέρεις πως προέκυψαν.. Μου φαίνονται τραγικά λίγα.. Εγώ βρίσκομαι βέβαια πιο κάτω από σένα, αλλά πίστευα ότι υπάρχουν ελπίδες.. Αν όμως, εχουν καλέσει ως τώρα μόνο μια ωρομίσθια σε ολόκληρη την περιφέρεια Ιονίου, τότε μάλλον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα..
Θελω να προσθέσω ότι εάν ακολουθήσει αρχές Νοεμβρίου αλλη μια φάση αναπληρωτών ίσως φύγουν άλλα 5 άτομα τα οποία και τα πέντε εχουν 22+ μόρια.
Παράθεση από: vnikolitsa στις Οκτωβρίου 23, 2009, 03:53:35 pmΘελω να προσθέσω ότι εάν ακολουθήσει αρχές Νοεμβρίου αλλη μια φάση αναπληρωτών ίσως φύγουν άλλα 5 άτομα τα οποία και τα πέντε εχουν 22+ μόρια.vnikolitsa δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό,γιατί μπορεί τα άτομα αυτά να κληθούν στα Ιόνια και έτσι να καλύψουν τυχόν κενά!Μήπως σκέφτομαι ανάποδα;Θα ήθελα να φύγουν και άλλοι από μπροστά μου αλλά θα ήθελα να μείνουν κενά....