0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 10:14:38 amΧθες η ΔΔΕ Αθηνών πάντως ήταν κατηγορηματική δεν έχει έρθει καμια εγκυκλιος...μετά τις εκλογές!!!!!!!!!!Άλλο το "δεν βγήκε", άλλο το "δεν την πήραμε". Στο Ελλαδιστάν τα έγγραφα αποστέλλονται με το γαϊδούρι και πάνε σιγά σιγά από το ένα γραφείο στο άλλο, από τον έναν όροφο στον άλλο, ενώ αν είναι να πάνε και πιο μακρυά...Και χωρίς να υπολογίσουμε περιπτώσεις όπως το να έχει πάει ο υπάλληλος που παραλαμβάνει στο πρωτόλολλο για καφέ, για ψώνια στη λαϊκή, να είναι "άρρωστος" κτλ κτλ.Εκλογές έρχονται, γιατί να μην τη βγάλουν την εγκύκλιο, μήπως αυτοί θα τα πληρώσουν;
Χθες η ΔΔΕ Αθηνών πάντως ήταν κατηγορηματική δεν έχει έρθει καμια εγκυκλιος...μετά τις εκλογές!!!!!!!!!!
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:19:44 amΠαράθεση από: abla στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:17:18 pm
Παράθεση από: abla στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:17:18 pm
Ο καθένας με τον πόνο του...Στη χώρα που ζεις "συνάδελφε" υπάρχει και το e-mail!
Ή να του το πούμε εμείς, να μην αναγκάζεται να λέει συνέχεια το ίδιο ανέκδοτο και βαριόμαστε...
IOANNA 84 , Δυστυχώς πουθενά δεν είναι υποχρεωμένοι απο τη ρουσφετολογική εγκύκλιο του Στυλιαννίδη ,που υιοθετεί τώρα και ο Σπηλιωτόπουλος , να ανακοινώσουν τις προσλήψεις στη ΠΔΣ. Μόνο άν τις ζητήσει κανείς για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Τρίβουν τα χέρια τους τώρα οι πάσης φύσεως βολευτάδες.... Που είναι οι κατά τόπους ΕΛΜΕ , η ΟΛΜΕ να καταγγείλλουν αυτές τις προσλήψεις που είναι εκτός των αντικειμενικών πινάκων , που δεν είναι και σύνομμες , ειδικά και τώρα μέσα στη καρδιά της προεκλογικής περιόδου , αφού δεν έχουν ίχνος διαφάνειας ή αντικειμενικότητας ;;;; Όσοι όμως δηλώσουν στους προϊστάμενους την απόφασή τους να διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στη ΠΔΣ αξιοκρατικά εφόσον διαπιστώνουν εις βάρος τους αδικίες νομίζω ότι τελικά θα δικαιωθούν.
Παράθεση από: xristis στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 03:30:35 pm Όσοι όμως δηλώσουν στους προϊστάμενους την απόφασή τους να διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στη ΠΔΣ αξιοκρατικά εφόσον διαπιστώνουν εις βάρος τους αδικίες νομίζω ότι τελικά θα δικαιωθούν. Με ποιον τροπο μπορει να γινει αυτο που λες?
Όσοι όμως δηλώσουν στους προϊστάμενους την απόφασή τους να διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στη ΠΔΣ αξιοκρατικά εφόσον διαπιστώνουν εις βάρος τους αδικίες νομίζω ότι τελικά θα δικαιωθούν.