0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vnikolitsa στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 02:14:14 pmΚληθηκε ατομο να ξεκινησει τη Πεμπτη μαθημα στην ΠΔΣ σε σχολειο της Αχαιας.Έχει δοθεί η ημερομηνία έναρξης;
Κληθηκε ατομο να ξεκινησει τη Πεμπτη μαθημα στην ΠΔΣ σε σχολειο της Αχαιας.
εμαθα κι εγω οτι αρχισαν να καλουν σε αχαια!!!! απο πεμπτη 1 οκτωβριου πιανουν υπηρεσια.
Παράθεση από: dora3110 στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 07:55:08 pmεμαθα κι εγω οτι αρχισαν να καλουν σε αχαια!!!! απο πεμπτη 1 οκτωβριου πιανουν υπηρεσια.Στην ΔΔΕ Αχαιας εχει σταλει email η επιστολη διαμαρτυρια του aristos2 που ειναι υπογγεγραμμενη ονομαστικα απο 61 εκπαιδευτικους ?
και οπως διαπιστωνουμε ...αυτη η επιστολη διαμαρτυριας δεν τους αγγιξε καθολου....
δε γνωριζω για την επιστολη διαμαρτυριας που ανεφερες παραπανω, νομιζα οτι το ελεγες με βεβαιοτητα
μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω? για την υλη σε ενημερωνουν στο σχολειο που θα κανεις πδς?? σου δινουν και βιβλιο καθηγητη???
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:04:51 pmμπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω? για την υλη σε ενημερωνουν στο σχολειο που θα κανεις πδς?? σου δινουν και βιβλιο καθηγητη??? Η διδακτέα ύλη κάθε μαθήματος είναι/γίνεται γνωστή από τις οδηγίες που στέλνονται στο σχολείο.Αλλωστε αν έχεις διδακτική εμπειρία την γνωρίζεις ήδη .Οσο για το βιβλίο καθηγητη ,δεν σου δίνεται αλλά είναι διαθέσιμο για φωτοτυπίες.Ολα τα παραπάνω ,εξαρτώνται κ απο την καλή διάθεση του Διευθυντή/σχεδιαστή .Συναντάς κάθε είδους συμπεριφορές...
Μπορείς να επιδιώξεις συνάντηση με τον καθηγητή