0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο σε μια δευτεροβάθμια, και ζήτησα από τη διευθύντρια να μου πει τα κριτήρια πρόσληψής της και μου είπε:"ότι λέει η εγκύκλιος". Της λέω ότι η εγκύκλιος εκτός από τους τρίτεκνους και πολύτεκνους δεν λέει άλλα κριτήρια, και μου απάντησε: "αφού δεν λέει η εγκύκλιος δεν λέω τα κριτήριά μου".Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εμαθα, πως σε σχολείο της Αχαίας, ξεκιναει η πρόσθετη σήμερα, (μιλάω για φυσική). Η σειρά του συναδέλφου στον πίνακα ωρομισθίων της περιφέρειας, είναι αρκετά καλή. Για να μη φωτογραφίσω το συνάδελφο, έχει σειρά από 20 μέχρι 40 στη Δυτική Ελλάδα. Οσοι είναι χαμηλότερα... ή κάπου εκεί... και ενδιαφέρονται για περισσότερα, ας επικοινωνήσουν μαζί μου για λεπτομέρειες."Πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι προχωρούν ήδη σε προσλήψεις εν κρυπτώ και χωρίς κανένα αντικειμενικό κριτήριο." (οπως λέει και η καταγγελία προς τον κ. Μπίρμπα).Οσο για αυτό Παράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:54:35 amΕγώ πάντως πήρα τηλέφωνο σε μια δευτεροβάθμια, και ζήτησα από τη διευθύντρια να μου πει τα κριτήρια πρόσληψής της και μου είπε:"ότι λέει η εγκύκλιος". Της λέω ότι η εγκύκλιος εκτός από τους τρίτεκνους και πολύτεκνους δεν λέει άλλα κριτήρια, και μου απάντησε: "αφού δεν λέει η εγκύκλιος δεν λέω τα κριτήριά μου".Τα συμπεράσματα δικά σας...Αν γίνει γραπτή αίτηση, με αριθμό πρωτοκόλου, εκ μέρους δικηγόρου... θα πει πάλι:"αφού δεν λέει η εγκύκλιος δεν λέω τα κριτήριά μου" ;;;;
Aμ πόσοι θα είναι τελικά stroumfita, αυτοί που δεν έχουν το βύσμα Μήπως τελικά είναι η μειοψηφία Καθε μέρα επιβεβαιώνω ότι το ποσοστό αυτών που δουλεύουν στην ΠΔΣ και έχουν βύσμα είναι το 99,9%. Μάλιστα σήμερα διαπίστωσα πως αν κάποιος/α έχει δεσμό με βυσματούχο υποψήφιο ωρομίσθιο της ΠΔΣ έλυσε το πρόβλημα του. Πας "πακέτο" μαζί του. Έλεοςςςς πιά
παιδιά η ΠΔΣ λειτουργεί καθαρά πελατειακά. Αυτοί καλά κάνουν.. εμείς οι υπόλοιποι που φάγαμε τα χρόνια μας να διαβάζουμε ΑΣΕΠ να τρέχουμε στον κάθε γελοίο φροντιστηριάρχη για 8 ευρώ την ώρα γιατί δεν αντιδρούμε;Μ αρέσει πάντως που στην αίτηση ζητούσαν και το βιογραφικό μας. Να το κάνετε τι ρε καραγκιόζηδες;Πάρτε τους πίνακες ωρομισθίων και δώστε ώρες!Όχι να μου έχουν την κάθε ανάξια που δε μπορεί ούτε καν να πιάσει τη βάση του ΑΣΕΠ να μου κουνιέται στη διπλανή τάξη με 10 ώρες ΠΔΣ.......